Mάριος Παπαγεωργίου: ΣΟΚ! Πυροβόλησε μπροστά στις κάμερες συγγενής του θύματος (video)
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (12.05.2017) έξω από το Εφετειο της Αθήνας μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Συγγενής της οικογένειας του θύματος την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα λέγοντας ότι δεν μπορούν να βρουν το πτώμα του παιδιού “γιατι έχουμε μπλέξει με λαμόγια” έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα.

Μάριος Παπαγεωργίου: Το χρονικό της απαγωγής και η δολοφονία – Δείτε εδώ 

Όπως φαίνεται στο video ντοκουμέντο του ANT1 και όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Φαίη Χρυσοχόου που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό, ο άνδρας είχε το όπλο στο τσέπη του και όταν τελείωσε την κουβέντα του, το έβγαλε, το σήκωσε πάνω από τα κεφάλια δημοσιογράφων και τεχνικών και πυροβόλησε τρεις φορές! Επιχείρησε να πυροβολήσει ξανά, αλλά του είχαν τελειώσει οι σφαίρες!

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, πέρα από το γεγονός πως κατάφερε να μπει στο Εφετείο με όπλο στην τσέπη χωρίς να τον καταλάβει κανείς, είναι πως μετά τους πυροβολισμούς δεν έτρεξε να φύγει, αλλά πρώτα αγκάλιασε και φίλησε μια γυναίκα που ήταν δίπλα του και σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 είναι η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου και μετά κατέβηκε τα σκαλιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;