Πανσέληνος Μαΐου 2017: 5 αθηναϊκές ταράτσες για να την απολαύσεις!
Από που θα αγναντεύσεις την πανσέληνο;

Η Αθήνα μπορεί να έχει τα αρνητικά της αλλά παραμένει πάντα πρώτη στην καρδιά μας ό,τι και αν φανεί. Έχει την μοναδική ιδιότητα ως πόλη να εξασφαλίζει το καλύτερο για κάθε γούστο.

Είσαι της αραχτίλας; Θα βρεις το κατάλληλο μέρος να βγεις. Είσαι κυριλές; Κάτι θα βρεις πάλι. Και θα περάσεις καλά.

Όταν έρχονται, μάλιστα, μέρες σαν εκείνη που λάμπει η Πανσέληνος Μαΐου 2017, τα μαγαζιά της Αθήνας ανοίγουν τις πόρτες τους (και τις ταράτσες τους) και μας περιμένουν, προσφέροντας μια εμπειρία τόσο καλή όσο η θέα που έχει ο χώρος τους στην πόλη.

Εάν είσαι γνήσιος Αθηναίος, σίγουρα θα έχεις βρεθεί σε μια από τις παρακάτω ταράτσες μια φορά για ποτό ή καφέ. Αν ναι, πάρε αυτήν που έχεις βρεθεί, αφαίρεσε την από την λίστα και εξερεύνησε τις άλλες επιλογές που σου προσφέρουμε.

Δες ακόμη: Πανσέληνος Μαΐου 2017: Πότε είναι

Η πόλη και η νύχτα είναι μεγάλη και δεν έχει νόημα να πηγαίνεις στα ίδια και τα ίδια.

 

Gazarte

Clickatlife

Διάσημη ταράτσα. Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τις συναυλίες αλλά και την καλοκαιρινή αύρα. Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στο μετρό Κεραμεικού και πέρνα όλο το βράδυ χαζεύοντας το φεγγάρι μέχρι να το σιχαθείς.

Couleur Locale

Couleur Locale

Ένα χαλαρό μαγαζί με μεγάλη και ευρύχωρη ταράτσα που “βλέπει” Ακρόπολη, Πλάκα, Μοναστηράκι και τρέχα γύρευε. Ίσως δυσκολευτείς να το βρεις με τη μια, καθώς το ασανσέρ βρίσκεται μέσα σε μια στοά, αλλά αξίζει την αναζήτηση!

Bios

GreekGuide.com

Φρέσκα ποτά, ατμοσφαιρική μουσική και εξαιρετική θέα από Κεραμεικό πλευρά. Τι άλλο χρειάζεσαι για να περάσεις καλά; Πρόσεχε μόνο να πας νωρίς γιατί το μέρος είναι δημοφιλές και είναι πιθανό πως θα σου πάρουν την θέση!

Belleville

in2life
in2life

Ο Κεραμεικός-Μεταξουργείο δεν ήταν ανέκαθεν προορισμός για έξοδο. Κάποτε τον αποφεύγαμε απίστευτα. Πλέον, όμως, αποτελεί ένα από τα καλύτερα μέρη για έξοδο χάρη στα γραφικά μαγαζιά του, τα οποία προσφέρουν ωραίο ποτό και χαλαρή ατμόσφαιρα. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και το Belleville. Εάν δεν το έχεις επισκεφτεί ακόμη, θα σε συμβουλεύαμε να το κάνεις. Η ταρατσούλα του είναι ιδανική για περιστάσεις όπως η πανσέληνος.

 

Ταράτσα bar (Χοροστάσιο)

Καλαμιές, τραπεζάκια πικνίκ και ψάθινες ομπρέλες, μια μικρή ταράτσο-όαση που περιμένει να την ανακαλύψεις.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;