LEGO Play Factory στο The Mall Athens: Μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού!
Στο The Mall Athens, το 3ο επίπεδο γεμίζει με τουβλάκια LEGO®.

Καθημερινά ατελείωτες ώρες κατασκευών και παιχνιδιού στο LEGO® Play Factory στο The Mall Athens! Έλα να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, φτιάξε το δικό σου Graffiti στο LEGO® Graffiti Wall, χτίσε νέους κωδικούς στο πρώτο LEGO® Brick Bar και γίνε ένας αληθινός LEGO® Master Builder.

LEGO® Play Factory, μόνο στο 3ο επίπεδο του The Mall Athens.

Στο LEGO Play Factory θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τρία νέα concepts που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους – LEGO® Graffiti Wall, LEGO® Brick Bar και LEGO® Cinema. Έλα να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού και χτίσε τις αγαπημένες σου σειρές. Παίξε με χιλιάδες τουβλάκια LEGO®, γίνε κι εσύ ένας πραγματικός LEGO® Master Builder αναζητώντας την αληθινή περιπέτεια σε μοναδικά σκηνικά δράσης στην LEGO® City. Στο LEGO® Play Factory, όλες οι φίλες ενώνονται με τις LEGO® Friends, για να χτίσουν τo αγαπημένο τους σκηνικό από την Heartlake City. Ενώ οι μικροί μας φίλοι μπορούν να ξεκινήσουν τις πρώτες τους κατασκευές στην πισίνα LEGO® DUPLO® και να ανακαλύψουν τον κόσμο δημιουργικά.

Το παιχνίδι δεν σταματάει εδώ. Ομαδικά Building Events… και όχι μόνο! Διάσημα LEGO® αγάλματα θα βρίσκονται στο χώρο του LEGO® Play Factory και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους, ενώ παιδιά άνω των 6 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να χτίσουν τεράστιες LEGO® κατασκευές.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, δημιουργικά παιχνίδια, μοναδικοί διαγωνισμοί στο LEGO® Play Factory στο The Mall Athens, στο 3ο επίπεδο!

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 16:30 – 20:30

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;