Survivor 2017: Διαρροές, Ίντριγκες, Τσακωμοί - Το αποψινό επεισόδιο τα έχει όλα!
Πανικούλης και σήμερα στο Survivor 2017!

 

Τι να πρωτοπούμε για το σημερινό επεισόδιο του Survivor 2017! Πολύ παρασκήνιο, ίντριγκα και τσακωμοί (σχεδόν όλοι με όλους).

Είναι τόσο το παρασκήνιο και τόσο το ενδιαφέρον του παιχνιδιού, που πραγματικά δυσκολευόμαστε να βάλουμε προτεραιότητες στο ρεπορτάζ.

 

Ο Ντάνος και η Ευρυδίκη τσακώνονται και πάλι. Η υποψηφιότητα της “πυροδότησε” και πάλι τα νεύρα.  Αν και ο Ντάνος πίστευε ότι η Ευρυδίκη είχε αλλάξει πραγματικά, στο σημερινό επεισόδιο όμως συμφωνα με αυτά που έχουμε δει στο τρέιλερ, θα έχουμε γενική σύραξη και ο χαμός θα έχει ξεκινήσει από την Ευρυδίκη και τον Ντάνο.

Όσον αφορά τις διαδικτυακές ψηφοφορίες και το LIVE που έκανε χθες το neolaia.gr όπου ψήφισαν πάνω από 7.000 άτομα και στο κλίμα που επικρατεί στο Social Media, ο επικρατέστερος παίκτης για αποχώρηση ανάμεσα από τους Βαλαβάνη, Λάουρα, Μπο, Κοκκινάκη, είναι…με τεράστια διαφορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σήμερα, θα παρακολουθήσουμε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι, με τους Διάσημους όχι απλά να τα δίνουν όλα, αλλά να πέφτουν κυριολεκτικά κορμιά. Η ένταση θα χτυπήσει κόκκινο, θα πλακωθούν όλοι με όλους και ο στίβος μάχης θα γίνει το πεδίο σφοδρών συγκρούσεων, ακόμα και σε προσωπικά επίπεδο.

Οι πιθανότητες για σήμερα είναι 60% στου Διάσημους και 40% στους Μαχητές. Στο επεισόδιο θα δείτε να σκοτώνεται ο Σπαλιάρας με τον μισθοφόρο, ο Χρανιώτης με τον Αγγελόπουλο, ο Ντάνος με την Ευρυδίκη και πάει λέγοντας. Δείτε το παρακάτω βίντεο που θα σας βάλει 100% στο κλίμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;