Βγαίνω Χαλάνδρι: Petite Fleur – Παριζιάνικο άρωμα στο Χαλάνδρι!
Ένα cafe-bar με παριζιάνικο αέρα στο Χαλάνδρι!

Το Petite Fleur είναι ένα μαγαζί διαφορετικό από τα υπόλοιπα καφέ που θα συναντήσεις στο Χαλάνδρι. Δεν είναι μόνο το παριζιάνικο στυλ του αλλά και η ποιότητα των προϊόντων που σερβίρει. Σε περιμένουν λαχταριστά ροφήματα σοκολάτας και φανταστική μουσική.

Θα το βρεις εύκολα καθώς είναι πίσω από την εκκλησία στην πλατεία του Χαλανδρίου. Αν βρεθείς στο Petite Fleur μην ξεχάσεις να παρραγγείλεις την αγαπημένη μας σοκολάτα με το πορτοκάλι!

Λίγα λόγια για το Petite Fleur

To Petite Fleur, ξεκίνησε το μαγικό του ταξίδι στο χώρο της καφεστίασης το 2001, σ’ ένα μικρό και περιζήτητο χώρο στο Κολωνάκι, με ενδιάμεσες στάσεις σε Χαλάνδρι, Κηφισιά, Βόλο και Κέρκυρα. Χώροι γεμάτοι θετική ενέργεια, χειροποίητοι σε κάθε λεπτομέρεια, βγαλμένοι σχεδόν από παραμύθι, που σε ταξιδεύουν στο Παρίσι, μιας άλλης, πιο ρετρό εποχής. Μουσική που κινείται σε jazz & blues μονοπάτια άλλων δεκαετιών, με το χαρακτηριστικό τρίξιμο του βινυλίου να κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα πιο νοσταλγική. Αρκετές από τις πρώτες ύλες μας είναι βιολογικές, μυστικές συνταγές με αγνά υλικά και προιόντα με τα αυστηρότερα ποιοτικά κριτήρια που ικανοποιούν στο έπακρο τους απαιτητικούς μας πελάτες. Περιβάλλον οικείο, χώρος με προσωπικότητα και στυλ, γελαστοί άνθρωποι, έτοιμοι να εξυπηρετήσουν με ευγένεια και σεβασμό. Το Petite Fleur σε κερδίζει με τη πρώτη ματιά! Στόχος μας να αναδείξουμε τη διαφορετικότητα μας, μεγαλώνοντας την οικογένεια μας σ’ όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Δες το στο χάρτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;