Survivor 2017: Δείτε εδώ ποιος αποχώρησε (4/5)
Δείτε εδώ ποιος αποχώρησε από το Survivor 2017! Ο Ορέστης, ο Σπαλιάρας ή η Ελισάβετ;

Απόψε είχαμε μια αποχώρηση στο Survivor 2017.

Οι υποψήφιοι ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Ορέστης Τσανγκ και κλασικά η Ελισάβετ.  Αυτός που τελικά αποχώρησε..o Oρέστης Τσανγκ!

Δείτε εδώ: Ορέστης Τσανγκ – 5 πράγματα που μας έμαθε

Το προφίλ των υποψηφίων στο Survivor 2017:

Γιάννης Σπαλιάρας 

Είναι ηθοποιός και μοντέλο, 40 ετών. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές. Περισσότερο θα του λείψει η οικογένεια του. Πιστεύει στη συνεργασία και του αρέσει το ομαδικό πνεύμα. Το μόνο που τον προβληματίζει στη διαβίωση στο νησί είναι, εκτός από την έλλειψη τροφίμων και η πιθανότητα να αναγκαστεί να κλειστεί σε κάποιο πολύ μικρό χώρο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων λόγω του ύψους του. Θεωρεί ότι το survivor είναι κάτι που του ταιριάζει γιατί είναι άνθρωπος της περιπέτειας και αγαπάει τα ταξίδια.

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι 24 χρονών, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη. Ζει στην Αθήνα, όπου και εργάζεται ως μοντέλο. Είναι ενθουσιώδης, ήρεμη και πεισματάρα. Στο survivor 2017 συμμετέχει για την εμπειρία, την αδρεναλίνη και την περιπέτεια. Εκείνο που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι η αντοχή της.

Φαίδων – Ορέστης Τσανγκ

Ο Ορέστης Φαίδων Τσανγκ είναι 27 χρονών, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη, από Έλληνες γονείς. Έχει σπουδάσει Αγροτική Ανάπτυξη και Διοίκηση Αγροτικών Επιχειρήσεων. Εργάζεται ως freelancer μεταφραστής της κινέζικη γλώσσας. Αποκορύφωμα της καριέρας του έως σήμερα η μέρα που έγινε ο πρώτος στην ιστορία επίσημος διερμηνέας της κινεζικής γλώσσας μπροστά από τον Τύμβο του Μαραθώνα. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του αυθόρμητο, κοινωνικό και αισιόδοξο. Κάνει πρωταθλητισμό στην ιστιοπλοΐα (6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων κ.α.). Θέλει να συμμετάσχει στο survivor για την εμπειρία και γιατί του αρέσουν οι προκλήσεις και θέλει να φτάσει στα όρια του. Εκείνο που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι είναι η εφευρετικότητα, η επιμονή και η υπομονή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;