Η Μάργκοτ Ρόμπι είχε ρίξει σφαλιάρα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην οντισιόν της
Η Μάρκοτ Ρόμπι έχει λάβει αρκετούς επαίνους από τον σκηνοθέτη της ταινίας, Μάρτιν Σκορσέζε, στο παρελθόν. Γιατί την εκτιμά τόσο ο σκηνοθέτης;

Ας το πάρουμε από την αρχή. Όταν είχε ερωτηθεί για το πώς είναι η Ρόμπι, ο σκηνοθέτης είχε επαινέσει την κωμική της ιδιοφυία, η οποία θύμιζε κλασικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Όμως, αυτό που έπεισε τον Σκορσέζε πως η Ρόμπι έκανε για την ταινία “The Wolf of Wall Street” δεν ήταν αυτό αλλά η “μοναδική της αυθάδεια” – η οποία στις οντισιόν εκφράστηκε μέσω μιας σφαλιάρας στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

“Αγκάλιασε τον ρόλο της για το “The Wolf of Wall Street” από το πρώτο μας ραντεβού, ξεσπώντας στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και δίνοντας του ένα αστραπιαίο χαστούκι στο πρόσωπο. Αυτός ο αυτοσχεδιασμός μας εντυπωσίασε όλους” έγραψε ο Σκορσέζε.

Η Ρόμπι μίλησε για την συγκεκριμένη στιγμή σε μια συνέντευξη της στο Harper’s Bazaar το 2015, όπου ανέφερε πως ίσα-ίσα είχε δυο λόγια να πει σε μια αυθόρμητη σκηνή με έναν “εκπληκτικό” Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Έπρεπε να αφήσει το σημάδι της στην επόμενη σκηνή, που περιλάμβανε έναν καβγά μεταξύ του ζευγαριού: “Σκεφτόμουν, ‘έχεις κυριολεκτικά 30 δευτερόλεπτα σε αυτό το φωμάτιο και αν δεν κάνεις κάτι εντυπωσιακό δεν θα υπάρξει κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Είναι μια ευκαιρία ζωής. Απλά άρπαξε την”, είπε η Ρόμπι.

Οπότε όταν της είπαν να πάει να φιλήσει τον Ντι Κάπριο, ο οποίος έπαιζε τον ασταθή Τζόρνταν Μπελφορντ, η Ρόμπι έκανε το αντίθετο.

“Ένα άλλο κομμάτι του εγκεφάλου μου έκανε κλικ και απλά τον χτυπάω στο πρόσωπο και μετά φωνάζω “Άντε γ$*&@!”. Και αυτό δεν ήταν στο σενάριο καν. Όλοι στο δωμάτιο παρέμειναν σιωπηλοί και εγώ πάγωσα.”

“Τότε ξαφνικά ο Μάρτιν και ο Λεονάρντο ξεκινάν να γελούν. Ο Μάρτιν είπε ‘ήταν τέλειο!’ και ο Λεονάρντο είπε ‘χτύπα με ξανά’!” πρόσθεσε η Ρόμπι.

 

Ο Σκορσέζε ολοκλήρωσε την περιγραφή της Ρόμπι ως ηθοποιού με αυτήν την δράση: “Αυτή δεν είναι μια πλήρης απάντηση στην ερώτηση, αλλά είναι μια αρχή. Η Μάργκοτ είναι εντυπωσιακή σε ό,τι είναι και ό,τι κάνει, και θα μας εντυπωσιάζει για πάντα”.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;