Η Νίκι Μινάζ προκαλεί θύελλα σχολίων -  Φωτογραφίζεται στην γέφυρα του Γουεστμίνστερ!

Η ράπερ Νίκι Μινάζ αποφάσισε να γυρίσει ένα μέρος του βίντεο κλιπ της στην γέφυρα όπου πριν λίγο καιρό είχε πραγματοποιηθεί τρομοκρατικό χτύπημα!

 

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Νίκι Μινάζ με την δημοσίευση μερικών μόνο φωτογραφιών. Πώς το κατάφερε αυτό και γιατί προκάλεσε τόσο μεγάλη αίσθηση;

Ε, λοιπόν, οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, πέραν από την εντυπωσιακή φιγούρα της Μινάζ, περιλαμβάνουν και την γέφυρα του Γουεστμίνστερ, όπου τον Μάρτιο είχε πραγματοποιηθεί τρομοκρατική επίθεση που στέρησε την ζωή σε 6 άτομα.

Αν και η τραγουδίστρια είχε εκφράσει καιρό τώρα την επιθυμία της να γυρίσει πλάνα του νέου της βίντεο κλιπ εκεί, κανείς δεν περίμενε πως θα το κάνει.

Το αν θα χρησιμοποιηθούν τελικά τα πλάνα αυτά παραμένει άγνωστο προς το παρόν καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να επικρίνουν την τραγουδίστρια για την συγκεκριμένη επιλογή τοποθεσίας. 

Η Νίκι Μινάζ, πάντως, δεν φάνηκε να είχε θέμα με το σημείο καθώς δεν δίστασε να πάρει προκλητικές πόζες την ώρα του γυρίσματος αλλά και να βγάλει φωτογραφίες με τους θαυμαστές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;