Τα μικροκύματα μας “λύνουν” τα χέρια όταν πρόκειται για το ζέσταμα του φαγητού, ειδικά αν βιαζόμαστε να πάμε κάπου και θέλουμε να βάλουμε κάτι στο στόμα μας.
Όμως, αυτή η απίστευτα χρήσιμη συσκευή, αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά, δεν ζεσταίνει ίσα το φαγητό. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιάτο όπου οι άκρες καίνε και το εσωτερικό είναι κρύο.
Πώς μπορείς να εξασφαλίσεις μια ενιαία θερμοκρασία; Απλό. Τοποθέτησε το πιάτο σωστά.
Το να τοποθετήσεις απλά ένα πιάτο στην μέση του φούρνου δεν είναι η βέλτιση μέθοδος.
Για να ζεστάνεις ένα πιάτο κάνε το εξής: Αν είναι στερεό, άνοιξε μια τρύπα στο κέντρο, δημιουργώντας ένα κενό σαν να είναι ντόνατ, και ζέστανε το.
Αυτή η μέθοδος θα επιτρέψε στο φαγητό να ζεσταθεί ομοιόμορφα επειδή τα μικροκύματα θα στέλνουν ραδιοκύματα σε όλες τις πλευρές.
Μην βάζεις όλη την ποσότητα στο κέντρο, αλλά άπλωσε την σε πιο φλατ μορφή σε όλο το πιάτο.
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Αγροτικά
Πλήρης Απασχόληση
24-01-2024
Ηρακλειο Κρητης
Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης
Όλοι οι τύποι εργασίας
23-01-2024
Αθήνα