4+1 φορές που η Νάταλι Πόρτμαν μας έδειξε πόσο ηθοποιάρα είναι!
Η Νάταλι Πόρτμαν είναι αυτό που λέμε γεννημένη ηθοποιός. Μας έχει χαρίσει απίστευτες ερμηνείες και ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουμε μερικές κάνοντας μια ωδή σε αυτή την ηθοποιάρα που αγαπάμε πολύ!

 

Τα βραβεία που έχει κερδίσει η Νάταλι Πόρτμαν μέχρι στιγμής:

Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου (2011), βραβείο BAFTA καλύτερου Α΄ γυναικείου ρόλου (2011), Χρυσή Σφαίρα Β’ γυναικείου ρόλου (2005), Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ηθοποιού σε δραματική ταινία (2011), Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών για Ξεχωριστή Ερμηνεία από Γυναίκα Ηθοποιό σε Κύριο Ρόλο (2011) και Independent Spirit Award for Best Female Lead (2011)

1.Λεον

Η Νάταλι Πόρτμαν όταν έπαιξε σε αυτή τη ταινία ήταν ΜΟΛΙΣ 13 χρονών κάτι που το κάνει πραγματικά άβολο. Όχι απλά έδωσε μια εξαιρετική ερμηνεία αλλά έδειχνε πραγματικά πολύ ώριμη για την ηλικία της. Μια αρκετά αμφιλεγόμενη ταινία λόγω της “ερωτικής” σχέσης που αναπτύσσεται μεταξύ της 14χρονης και του Λεον, του πρωταγωνιστή.

Όπως και να έχει είναι μια ταινία που πραγματικά πρέπει να δεις. Τόσο για τη Νάταλι Πόρτμαν, όσο και για τον εξαιρετικό Ζαν Ρενό που μάλλον δε κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το hype της.

via GIPHY

2. Closer

Η σκηνή που η Νάταλι κάνει pole dancing και γυρίζει να κοιτάξει τον Κλάιβ Όουεν έχει μείνει ως η πιο χαρακτηριστική της ταινίας. Η Νάταλι πήρε εδώ τη Χρυσή Σφαίρα για β’ γυναικείο ρόλο.

via GIPHY

3. V for Vendetta

Ε εντάξει, τι να πρωτοπεί κανείς για αυτή τη ταινιάρα. Τα πάντα εδώ συνηγορούν στο να δημιουργηθεί μια κλασική ταινία. Από το σενάριο, το cast, στα εφέ, στα πάντα της. Η Νάταλι Πόρτμαν ξύρισε τα μαλλιά, μπήκε στο πετσί του ρόλου και δυστυχώς δεν κέρδισε εδώ Όσκαρ ΑΝ ΚΑΙ θα έπρεπε.

via GIPHY

4. Μαύρος Κύκνος

Ήρθε η στιγμή για το πολυπόθητο Όσκαρ που τόσο αξίζει η αγαπημένη μας Νάταλι Πόρτμαν. Εξάλλου, για να προετοιμαστεί για το ρόλο έκανε 5 με 8 ώρες προπόνηση την ημέρα για 6 μήνες.
Για την ερμηνεία της κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα α’ γυναικείου ρόλου – δράμα, βραβείο BAFTA καλύτερης γυναίκας ηθοποιού, Screen Actors Guild Award καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς και το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

via GIPHY

Το +1 μας δεν είναι ταινία αλλά οι σπουδές και οι γνώσεις της Νάταλι Πόρτμαν για να σας δείξουμε έναν ακόμη λόγο που τη θαυμάζουμε τόσο πολύ.

Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, όπου σπούδασε Ψυχολογία και μιλά εβραϊκά, γαλλικά, αραβικά, γερμανικά και ιαπωνικά. Σταμάτησε δε για 4 χρόνια να γυρίζει ταινίες προκειμένου να ολοκληρώσει τις σπουδές της (έκανε μόνο το Star Wars).

via GIPHY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;