Τα 5 στάδια ενός χωρισμού μέσα από gifs!
Τα στάδια ενός χωρισμού σύμφωνα με τους ψυχολόγους είναι πέντε και είναι σίγουρο θα τα περάσεις ή τα έχεις ήδη περάσει. 

 

1. Άρνηση

Τις πρώτες μέρες μετά το χωρισμό συνήθως δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς έχει συμβεί. Τον σκέφτεσαι συνεχώς, κλαις, περιμένεις να γυρίσει μετανιωμένος και σίγουρα είσαι πολύ μακριά από το να καταλάβεις γιατί έγινε ό,τι έγινε.

via GIPHY

2. Θυμός

Στην πορεία θυμώνεις αρχικά με αυτόν και έπειτα με εσένα. Είναι η φάση που για εσένα και τις φίλες σου θεωρείται ξεκάθαρα ο μεγαλύτερος μαλ@κας που έχεις γνωρίσει. Στην πορεία βέβαια θα συνειδητοποιήσεις ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

via GIPHY

3. Διαπραγμάτευση

Τι θα γινόταν αν δεν ήσουν τόσο απαιτητική ή εάν δεν νευρίαζες εκείνη τη φορά που άργησε να σου απαντήσει; Μακάρι να εκτιμούσες αυτό που είχες τότε και να ζούσες τη στιγμή αντί να έψαχνες αφορμές για να τσακωθείτε και να τον τσιγκλισεις.

Οκ, αυτή η φάση είναι μάλλον η πιο περίεργη. Είναι το σημείο που οριακά μπορεί και να γυρίσεις πίσω αλλά η απάντηση σε κάθε ερώτημα που θα σου γεννηθεί είναι απλά ΟΧΙ.

via GIPHY

4. Κατάθλιψη

Είναι αυτό το σημείο που όλα τον θυμίζουν, οι ταινίες σε κάνουν να κλαις, ακους μόνο καταθλιπτικά κομμάτια, δε θέλεις να βγεις, αναπολείς κλπ. Ακριβώς μετά τη διαπραγμάτευση που ήσουν οριακά να του στείλεις ένα μήνυμα, εδώ έχεις ξεπεράσει το σημείο που θα του έστελνες κάτι, ξέρεις ότι δε πρόκειται να το κάνεις αλλά σκέφτεσαι τι σκατά συμβαίνει με εσένα και δεν μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο της προκοπής.

via GIPHY

5. Αποδοχή

Εδώ είναι η κλασική σκηνή στις ταινίες που βγαίνεις με τις φίλες σου και γίνεσαι χάλια γιατί έχεις επιτέλους ξεπεράσει τον χωρισμό, έχεις κλειστεί κάποιες μέρες μέσα και είσαι έτοιμη, όχι για μια σχέση αλλά για να περάσεις καλά και κατά βάση να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Μάθε να συγχωρείς, αλλά όχι και να ξεχνάς! “Κανένας δεν αξίζει τα δάκρυά σου, αλλά όποιος και να τα άξιζε, δεν θα σε έκανε να κλάψεις”. (Gabriel Garcia Marquez)

via GIPHY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;