Αυτό που συμβαίνει με τον Βαλ Κίλμερ και την Κέιτ Μπλάνσετ είναι ΠΟΛΥ άβολο!

Από neolaia.gr Team 27 Μαρτίου 2017

Ο Βάλ Κίλμερ μάλλον έχει ένα θεματάκι...

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βάλ Κίλμερ συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Κέιτ Μπλάνσετ για μια ταινία…έκτοτε ο τύπος όχι απλά ερωτεύτηκε αλλά μάλλον έπαθε μεγάλο κόλλημα αφού δεν κρατιέται και μοιράζεται στο Twitter όλες τις ενδόμυχες σκέψεις της.

Το 2006, ο Βαλ Κίλμερ είχε δηλώσει στο περιοδικό Elle πως η Κέιτ Μπλάνσετ -με την οποία είχε συνεργαστεί στην ταινία «The Missing» τρία χρόνια νωρίτερα- είναι η διάσημη που θα ήθελε να έχει τον αριθμό του τηλεφώνου της στις ταχείες κλήσεις στο κινητό του.

Όταν τον ρώτησαν αν της είχε αποκαλύψει ποτέ τα αισθήματά του για εκείνη, ο γνωστός ηθοποιός είχε πει: «Νομίζω πως κάτι πρέπει να κατάλαβε επειδή όχι μόνο έχανα τα λόγια μου στη σκηνή, αλλά ξεχνούσα το ότι έπαιζα, ξεχνούσα πως ήμουν σε γύρισμα, απλώς καθόμουν εκεί και την χάζευα».

Σε άλλα tweets γράφει πως πρόσφατα την ονειρεύτηκε δύο φορές «αλλά σε κανένα όνειρο δεν ήταν μαζί ο σύζυγός της» και πως είναι καταπληκτική αν και διάσημη, για την ακρίβεια «τόσο πραγματική που μοιάζει εξωπραγματική». Μάλιστα δεν διστάζει να παραδεχθεί πως κάποτε έκανε μια σύντομη εμφάνιση σε μια ταινία απλώς και μόνο για να κάνει λίγο παρέα μαζί της. «Έκανα ένα guest σε μια ταινία για να δω την Κέιτ Μπλάνσετ που απλώς θα σήκωσε ένα φτυάρι στη σκηνή μου. Μαγεύτηκα τόσο πολύ από τον τρόπο που το σήκωσε, που ξέχασα τα λόγια μου», γράφει σε μία από τις (πολλές) αναρτήσεις του ο Κίλμερ.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ