BBC Mom: Τι συμβαίνει όταν στην θέση του Robert Kelly είναι μια μητέρα! (βίντεο)
Η εκπομπή "Jono and Ben" έφτιαξε μια παρωδία της συνέντευξης στο BBC που έγινε viral σε όλο τον κόσμο, όπου πρωταγωνίστρια είναι μια πολυμήχανη μητέρα και όχι ένας πατέρας, και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Η εκπομπή “Jono and Ben” έφτιαξε μια παρωδία της συνέντευξης στο BBC που έγινε viral σε όλο τον κόσμο, όπου πρωταγωνίστρια είναι μια πολυμήχανη μητέρα και όχι ένας πατέρας, και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

Σε περίπτωση που ανήκεις στα 5 άτομα που δεν έχουν δει ακόμη την συνέντευξη του Robert Kelly στο BBC, μπορείς να την δεις εδώ.

Το βίντεο αφού έγινε viral, διασκεδάζοντας όλο τον κόσμο, και φυσικά, έδωσε την αφορμή σε πολλά σατιρικά κανάλια να φτιάξουν σχετικές παρωδίες.

Η πιο πετυχημένη παρωδία μέχρι στιγμής είναι το “BBC Mom” οπου πρωταγωνίστρια είναι μια μητέρα, της οποίας τα παιδιά μπαίνουν μέσα στο δωμάτιο την ώρα που της παίρνει συνέντευξη το BBC, όπως ακριβώς έγινε και με τον Robert Kelly.

Αυτή η μητέρα, όμως, είναι πάντα προετοιμασμένη για ό,τι προκύψει, οπότε σουτάρει με επιτυχία το μωρό, δίνει μπιμπερό στη μικρή, καθαρίζει το σπίτι, απασφαλίζει μια βόμβα και…συνεχίζει την συνέντευξη χωρίς να αποσπάται λεπτό.

Αν δεν το έχεις δει ακόμη, ήρθε η ώρα να το κάνεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;