5 κινήσεις που θα διασφαλίσουν πως θα περάσεις τέλεια στην έξοδο του Σαββάτου!
Το Σάββατο είναι είναι μια ημέρα "των άκρων": Ή θα περάσεις τέλεια ή θα πάνε όλα όπως να'ναι!

Όλοι μας θέλουμε ένα Σάββατο βράδυ που αντί για έτσι:

Να είναι έτσι:

Αλλά όταν κάθε Δευτέρα στη σχολή, τίθεται το ίδιο ερώτημα: “Εσύ πώς πέρασες το Σάββατο;” παρατηρείς -ειδικά όσο περνάει ο καιρός – πως τα Σάββατά σου έχουν αρχίσει και είναι λίγο lame. Και υπάρχουν σαφείς λόγοι.

Για αυτό είμαστε εμείς. Για να στους αναφέρουμε και να βοηθήσουμε να γίνει η ζωή σου καλύτερη.

Μόλις τους αντιμετωπίσεις, θα βρεις την υγειά σου. Αλήθεια.

Πάμε να τους δούμε:

1. Πες όχι.

Δεν είσαι αναγκασμένος να βγεις. Δεν είσαι αναγκασμένος να μείνεις έξω μέχρι τις 06:00. Και σίγουρα δεν είσαι αναγκασμένος να φύγεις ενώ περνάς καλά.

Όλα είναι θέμα επιλογών. Έτσι, αφού ξέρεις πως το Σάββατο σχεδόν πάντα δεν αξίζει να βγεις, βρες το θάρρος και πες “Θα κάτσω μέσα. Θα δω σειρά, θα παραγγείλω κάτι να φάω και όλα θα πάνε καλά. Θα κοιμηθώ και κάποιες ώρες και μη σου πω ότι μπορεί να κάτσει μέσα και κανένας άλλος να έρθει από εδώ να αράξουμε να δούμε τίποτα”.

Αφού δεν έχεις όρεξη να βγεις, λιώσε μέσα.

Απλά πράγματα.

2. Χρησιμοποίησε την κάρτα σου και εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να ξεγνοιάσεις

 

Ούτε «να φύγουμε όλοι μαζί», ούτε «δεν θα πιω γιατί έχω να οδηγήσω», ούτε τίποτα. Κατεβάζεις Uber. Έρχεται ένας οδηγός και με ασφάλεια σε πάει εκεί που θες. Μετά τις 00:00 δεν έχει και διπλή ταρίφα όπως τα ταξί. Έχεις και κάρτα Mastercard; Ακόμα καλύτερα. Γιατί με Mastercard και Uber κάθε διαδρομή αξίζει! Χρησιμοποίησε την υπηρεσία uberX από το κινητό σου με οποιαδήποτε κάρτα Mastercard και κέρδισε 20€ για την πρώτη σου μετακίνηση και 5€ για τις επόμενες δέκα μετακινήσεις σου. Απλά πράγματα. (Όροι συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια εδώ )

Και δεν σταματάει εδώ. Με τη Mastercard κάρτα σου βγαίνεις συνέχεια κερδισμένος, μέσα από ωραίες προσφορές που μπορείς να αξιοποιήσεις προς όφελός σου.

Περισσότερα εδώ.

3. Βγες με αυτόν που θες που να βγεις.

Ντάξει, όχι και με το ζόρι όπως στο gif. Αλλά…

Αν θες να βγεις με κάποιον/κάποια, απλά στείλε της και ρώτα την “θέλετε να βγούμε μαζί σήμερα”; Μην είσαι κότα. Δεν χάθηκε και ο κόσμος. Έτσι γνωρίζεται ο κόσμος μεταξύ του. Απλά πράγματα είναι. Άσε το stalking και πιάσε το chating.

Κυρίως: Προς θεού. Μην καλείς μαζί σου ενοχλητικούς ανθρώπους που σε εμποδίζουν να περάσεις καλά. Δεν πα να έχουν και αυτοκίνητο και αεροπλάνο και οτιδήποτε. Απόβαλε την τοξικότητα από τη ζωή σου.

4. Κάνε κάτι καινούριο.

Βγες σε μία περιοχή που δεν είχες ξαναπάει. Πήγαινε σε είδος μαγαζιών που δεν πίστευες πως θα περάσεις καλά. Υιοθέτησε το ύφος του “αστικού παρατηρητή”. “Αααα, ώστε αυτοί εδώ κάνουν αυτό. Και το ζουν έτσι. Χμμ. Ενδιαφέρον”.

Θα έχεις σίγουρα κάτι καινούριο να πεις, να πιεις και να δεις κάθε φορά!

 

5. Μην έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες.

Να βγεις για ποτό κέντρο Αθήνας και να ξυπνήσεις στη Χαλκίδα, με ένα υπερπανέμορφο πλάσμα, μετά από ένα βράδυ που γνώρισες κλόουν, διάσημους, τον έρωτα της ζωής σου, δύο επαγγελματικές ευκαιρίες, χόρεψες χωρίς αύριο και από αύριο η ζωή σου θα αλλάξει.

Όχι.

Δεν θα γίνουν όλα σε ένα βράδυ. Και σίγουρα δεν θα έρθουν αν τα περιμένεις.

Το κλειδί είναι ένα.

Βρες τους ανθρώπους που ταιριάζεις στην έξοδο. Ξεκίνα με λογική “πάμε και βλέπουμε” και ξεκίνα.

Ένα ολοκαίνουριο Σάββατο βράδυ σε περιμένει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;