H Rihanna βραβεύτηκε από το Χάρβαρντ και έβγαλε έναν υπέροχο λόγο! (video)
Όσο περίεργο και αν σας ακουστεί η Rihanna τιμήθηκε με βραβείο ανθρωπισμού για το έτος 2017 από το Χάρβαρντ και το άξιζε!

Όσο περίεργο και αν σας ακουστεί η Rihanna τιμήθηκε με βραβείο ανθρωπισμού για το έτος 2017 από το Χάρβαρντ και το άξιζε!

Στην ομιλία της η τραγουδίστρια κατάφερε και να μας συγκινήσει με όσα μοιράστηκε με το ακροάτηριο αλλά και να μας κάνει να χαμογελάσουμε εξαιτίας του τρόπου τον οποίο επέλεξε για να τα μοιραστεί.

giphy

«Λοιπόν, τα κατάφερα. Είμαι στο Χάρβαρντ», είπε στην αρχή της ομιλίας της και την καταχειροκρότησαν όλοι.

«Έλεγα στον εαυτό μου. ”Όταν μεγαλώσω θα γίνω πλούσια και θα σώζω τα παιδιά σε όλον τον κόσμο”. Απλώς δεν γνώριζα ότι κάποια ημέρα θα βρισκόμουν τελικά σε αυτή τη θέση. Συνέβη όταν ήμουν ακόμη έφηβη».

Το Βραβείο Ανθρωπισμού από το Ίδρυμα Χάρβαρντ απονέμεται ετησίως σε εμφανείς προσωπικότητες. Η Rihanna βραβεύθηκε για το φιλανθρωπικό της έργο στην Καραϊβική όπου βοηθά στους τομείς Υγείας και Παιδείας. Ειδικότερα, έχει χτίσει ένα κέντρο ογκολογίας και πυρηνικής ιατρικής για τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού στο Νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Bridgetown, στα Μπαρμπέιντος. Επιπλέον, έχει δημιουργήσει το Πρόγραμμμα Υποτροφιών του Ιδρύματος Clara and Lionel για σπουδαστές από τις χώρες της Καραϊβικής που φοιτούν σε κολέγια στις ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;