Φοιτητικό περιοδικό Chill Out - Κυκλοφορεί το νέο τεύχος!
Ανοιξιάτικο το νέο τεύχος του Chill Out! Λουλούδια, πεταλούδες αλλά και τα πιο πρωτότυπα drinking games για την παρέα!

Ανοιξιάτικο το νέο τεύχος του Chill Out! Λουλούδια, πεταλούδες αλλά και τα πιο πρωτότυπα drinking games για την παρέα!

Κεντρική Συνέντευξη

Ιαν Στρατής. Νέος, ωραίος, με καταπληκτική φωνή! Ο Ιαν μας «τρέλανε» με τον χαρακτήρα του, το κέφι του και μας αποστόμωσε με την προσωπικότητα του. Από ομορφιά άλλο τίποτα, άσε που όλοι του λένε πως θυμίζει πολύ γνωστό ζεν πρεμιέ ηθοποιό και σκηνοθέτη μεγάλων ελληνικών κινηματογραφικών επιτυχιών!

Θεματολογία περιοδικού

Σε αυτό θα βρείτε προτάσεις για την άνοιξη, για νέα hobby , για νέες δραστηριότητες, για «κρυφά» μέρη στην Αθήνα, για κορυφαία drinking games που θα σε κάνουν να γελάσεις πολύ με τους φίλους σου, μια μάχη ανάμεσα σε books και e-books και πολλά πολλά άλλα! Ένα ξεφύλλισμα θα σε «καλύψει»

Fashion Editorial

Η άνοιξη έρχεσαι με κοχύλια και ασπρόμαυρη διάθεση στα ρούχα! Εμείς την ακολουθούμε και ανακαλύπτουμε τα νέα trends σε κάθε τεύχος!

Θα το βρείτε

Όπως πάντα το περιοδικό θα το βρείτε στα χαρακτηριστικά πορτοκαλί stand σε όλα τα Πανεπιστήμια (ΑΕΙ και ΤΕΙ) της Αττικής, καθώς και σε 5 Ιδιωτικά κολέγια.
Για όσους δεν «πατάτε» και πολύ στη σχολή σας (ή απλώς δεν είστε πια φοιτητές) το περιοδικό κυκλοφορεί σε 60 σημεία παρουσίας εκτός σχολών (επιλεγμένα μαγαζιά/φοιτητικά στέκια), ενώ υπάρχει πάντα και η επιλογή να το διαβάσετε online στο www.chill-out.gr ή στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;