Survivor 2017: Ψήφισε ποιος πιστεύεις ότι θα φύγει (poll)
Ψήφισε εδώ ποιος πιστεύεις ότι θα φύγει από το ελληνικό survivor 2017 στο επόμενο συμβούλιο του νησιού!

collage (1)

Χθες στο Survivor 2017 είχαμε το δεύτερο συμβούλιο για να βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Οι μαχητές, που ήταν και οι ηττημένοι, αναμένεται να χάσουν έναν παίκτη. Ατομική ασυλία απέκτησαν, μετά το αγώνισμα, οι Ορέστης Τσανγκ και Πάνος Αργιανίδης, οι οποίοι λίγο αργότερα επέλεξαν τους άλλους δύο προτεινόμενους. Η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου με έξι ψήφους ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, ο Ορέστης Τσανγκ επέλεξε την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, ενώ ο Πάνος Αργιανίδης τον Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Η ψήφος του Πάνου προκάλεσε την αντίδραση του Κώστα και ο ίδιος είπε: «Νιώθω καλά γιατί είμαι καλά με τον εαυτό μου και πριν την ψηφοφορία δεν έπιασα ούτε έναν συμπαίκτη μου να του μιλήσω για το τι να κάνει και τι να πει, ενώ ο Παναγιώτης το έκανε. Είπε κιόλας ανοικτά ότι θα ψηφίσει όποιον έχει τις πιο πολλές ψήφους. Όταν λες κάτι ανοικτά και κάνεις κάτι άλλο, είναι σαν τους φελλούς, πάντα επιπλέουν, έτσι δεν άργησε να ξαναγίνει το ίδιο πράγμα και καλώς ή κακώς αν μείνω στο παιχνίδι, δεν θα είμαστε μια ομάδα. Θεωρώ πως ήταν μια απόφαση για γέλια».

Ψήφισε ποιος πιστεύεις ότι θα φύγει στο foititakos.gr 

Ας μάθουμε κάποια πράγματα παραπάνω για τους υποψήφιους!

Survivor 2017: Γνώρισε τους υποψήφιους

Ειρήνη Αϊνατσιόγλου

Η Ειρήνη Αϊνατσιόγλου είναι 23 χρονών και ζει στην Αθήνα με τους γονείς και τα 4 αδέρφια της. Είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό του ΕΚΠΑ, και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα δημοσιογραφίας. Ασχολείται με το μόντελινγκ και την διαφήμιση. Της αρέσει ο χορός, η ποδηλασία, το cross fit και η ζωγραφική.

Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου

Η Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου είναι 23 χρονών, δίδυμη αδερφή της Ειρήνης και ζει στην Αθήνα. Είναι φοιτήτρια στο Οικονομικό του ΕΚΠΑ και παρακολουθεί μαζί με την αδερφή της μαθήματα δημοσιογραφίας. Ασχολείται με το μόντελινγκ και την διαφήμιση. Της αρέσει ο στίβος και ο χορός. Είναι εύθυμη, δυναμική και ενθουσιώδης. Συμμετέχει στο παιχνίδι για να δοκιμάσει τις αντοχές της και για την εμπειρία. Αυτό που πιστεύει ότι θα την βοηθήσει περισσότερο είναι το πείσμα της και η φυσική της κατάσταση.

Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος είναι 32 χρονών και ζει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας στην Αγία Παρασκευή. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως μισθοφόρος κατά της Πειρατείας, στην Σομαλία. Τον εαυτό του τον περιγράφει ως περιπετειώδη, πρακτικό, υπεύθυνο. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, το snowboard και το motocross. Στο survivor συμμετέχει για την εμπειρία, την αδρεναλίνη, τη σωματική άσκηση αλλά και τη νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
1'
17 - 21
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 1 
 0