Ποιος είναι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος παγκοσμίως;
Αυτός ο τύπος μόλις κατάφερε να γίνει ο νεότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Τι σκέφτηκε λοιπόν και τα κατάφερε τόσο καλά στη ζωή του;

Evan_Spiegel_at_TechCrunch

Αυτός ο τύπος μόλις κατάφερε να γίνει ο νεότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Τι σκέφτηκε λοιπόν και τα κατάφερε τόσο καλά στη ζωή του;

Πρόκειται για τον Evan Spiegel, τον δημιουργό του Snapchat.

Ως μαθητής, πήγαινε στο «Crossroads», ένα σχολείο για λίγους και εκλεκτούς στη Σάντα Μόνικα.
Στο ίδιο σχολείο έχουν πάει οι διάσημοι ηθοποιοί Kate Hudson, Jonah Hill, Jack Black και Gwyneth Paltrow, καθώς και ο συνιδρυτής του Tinder, Sean Rad.

Σπούδασε στο Stanford, όπου γνώρισε τους δύο νεαρούς άνδρες με του οποίους θα δημιουργούσε στη συνέχεια το Snapchat, τους Reggie Brown και Bobby Murphy.

Οι τρεις τους ανήκαν στην αδελφότητα Κάπα Σίγμα και στον Spiegel άρεσε ο ξέφρενος τρόπος ζωής, όπως φαίνεται μέσα από μια σειρά μηνυμάτων που διέρρευσαν το 2014, όπου γράφει για τα έξαλλα πάρτυ και το σεξ με άλλες κοπέλες.

Τον Φεβρουάριο του 2016, ο Spiegel έβγαλε από το Snapchat 15 εκατ. δολάρια. Τα τελευταία δύο χρόνια τον Forbes τον έχει ανακηρύξει τον νεότερο δισεκατομμυριούχο παγκοσμίως. Το 2016 ο μισθός του ήταν 503.205 δολάρια, ενώ πήρε μπόνους 1 εκατ. δολάρια.

Kαι μέσα σε όλα έχει παντρευτεί το top model Miranda Kerr.

Μπορεί να συμβεί, όχι σε εμάς…αλλά μπορεί να συμβεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;