Έκπληξη! Η Beyonce είναι έγκυος - Δείτε πώς το ανακοίνωσε!
Η Beyonce είναι έγκυος και το ίντερνετ έχει ξετρελαθεί με τον τρόπο που το ανακοίνωσε!

Beyonce

Η Beyonce είναι έγκυος και το ίντερνετ έχει ξετρελαθεί με τον τρόπο που το ανακοίνωσε!

Λιγότερο από 2 εβδομάδες μετά την ορκομωσία του Τράμπ, οι Αμερικανοί σχεδόν πίστευαν πως ό,τι νέο θα ακούσουν τις επόμενες ημέρες θα είναι πολιτικό. Και όμως, οι προκλητικές κινήσεις του Ντόναλντ Τράμπ ξεπεράστηκαν από την ανακοίνωση της Beyonce, η οποία όχι μόνο είναι έγκυος αλλά περιμένει δίδυμα.

Πριν την ορκομωσία του προέδρου, ορισμένοι fans της Beyonce ανέφεραν πως η διάσημη θα τραβήξει όλη την προσοχή από τον πρόεδρο κυκλοφορώντας ένα άλμπουμ την ημέρα που ο Τράμπ θα ορκιζόταν.

Η Beyonce έκανε κάτι καλύτερο: Πόσταρε μια γλυκύτατη φωτογραφία στο Instagram!

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. – The Carters

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Beyoncé (@beyonce) στις

“Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την αγάπη και την ευτυχία μας. Ο θεός μας ευλόγησε 2 φορές. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες που η οικογένεια μας θα μεγαλώσει επί 2 και σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας. -Οι Κάρτερ”

Εννοείται πως η φωτογραφία με την δημοσίευση της έκανε ρεκόρ σε like στο Instagram, καθώς πρόκειται για την πρώτη φορά στα χρόνια λειτουργίας του που μια φωτογραφία μαζεύει περίπου 6 εκατομμύρια likes σε 10 ώρες. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, μάλιστα, ξεπέρασε την most liked φωτογραφία στο μέσο, η οποία ανήκε στην Selena Gomez.

Φυσικά, το ίντερνετ ξεσάλωσε με την ανακοίνωση…

Ορισμένοι έσπευσαν να σαρκάσουν λέγοντας πως τα νέα μωρά θα έχουν όνομα Yellow και Red Ivy, για να κάνουν σετ με την μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού Blue Ivy.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;