Μπιλ Γκέιτς θα γίνει ο πρώτος...τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο!
Ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς εάν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς θα γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

bill gates

Ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς εάν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς θα γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Η μελέτη προβλέπει τον μελλοντικό πλούτο του Μπιλ Γκέιτς με βάση τον μέσο ρυθμό αύξησης των επενδύσεών του, οι οποίες έχουν αυξηθεί κατά 11% από το 2009. Με αυτό τον ρυθμό, ο Γκέιτς, ο οποίος είναι σήμερα το νούμερο ένα στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στη γη με καθαρή αξία 85 δισ. δολαρίων, θα μπορούσε να είναι τρισεκατομμυριούχος στα 86 του.

Ο Γκέιτς και η σύζυγός του έχουν ιδρύσει τα ιδρύματα Bill & Melinda Gates και Giving Pledge, μια «δέσμευση από τους πλουσιότερους ανθρώπους και τις οικογένειες του κόσμου ότι θα αφιερώσουν το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου τους στη φιλανθρωπία».

Ακόιμη και αν ο Γκέιτς έχει δώσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του σε φιλανθρωπίες, η μελέτη διαπίστωσε ότι η περιουσία του έχει αυξηθεί από 50 δισ. σε 75 δισ. δολάρια από τότε που έφυγε από τη Microsoft το 2006.

Παράλληλα, ο Γκέιτς είναι υπέρμαχος της δίκαιης φορολογίας αφού όπως ο ίδιος έχει πει, οι φιλανθρωπικές δωρεές από δισεκατομμυριούχους είναι «ευπρόσδεκτες, αλλά δεν υποκαθιστούν την επαρκή και δίκαιη φορολογία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;