Βρετανία: Ο David Bowie πλέον έχει δική του σειρά από γραμματόσημα!
Μια νέα σειρά γραμματόσημων με το πρόσωπο του Davis Bowie θα εκδώσουν τα βρετανικά ταχυδρομεία ως φόρο τιμής στον διάσημο μουσικό που έφυγε πέρυσι από την ζωή!

David Bowie

Μια νέα σειρά γραμματόσημων με το πρόσωπο του Davis Bowie θα εκδώσουν τα βρετανικά ταχυδρομεία ως φόρο τιμής στον διάσημο μουσικό που έφυγε πέρυσι από την ζωή!

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Royal Mail αφιερώνει μια ολόκληρη σειρά γραμματοσήμων σε έναν και μοναδικό μουσικό καλλιτέχνη ή προσωπικότητα του πολιτισμού, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Στο παρελθόν, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η εταιρεία έχει τιμήσει με σειρά γραμματοσήμων και τους Beatles και τους Pink Floyd.

Στα 10 γραμματόσημα θα παρουσιάζονται εξώφυλλα δίσκων όπως επίσης φωτογραφικά καρέ από τις ζωντανές εμφανίσεις του Bowie και θα διατεθούν προς πώληση από την 14η Μαρτίου, 50 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του μουσικού και την χρονιά που θα έκλεινε τα 70 του χρόνια.

bowie23

Στα 6 από τα 10 γραμματόσημα θα βρίσκονται τα εξώφυλλα των «Hunky Dory», «Aladdin Sane», «Heroes», «Let’s Dance», «Earthling» και του «Blackstar», που κυκλοφόρησε λίγες μόλις ημέρες πριν από τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή.

Στα άλλα τέσσερα γραμματόσημα, θα μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες του Bowie πάνω στη σκηνή, στην περιοδεία Ziggy Stardust (1972), Stage Tour (1978), Moonlight (1983) και A Reality Tour (2004).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;