Oscars 2017: Ποια είναι η Δάφνη Ματζιαράκη που είναι υποψήφια;
Η Δάφνη Ματζιαράκη είναι υποψήφια στα Oscars 2017 στην κατηγορία "Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους". Ας μάθουμε λοιπόν κάποια πράγματα για αυτή και το τεράστιο κατόρθωμα της!

fourpointone_landscape21-thumb-large

Η Δάφνη Ματζιαράκη είναι υποψήφια στα Όσκαρ 2017 στην κατηγορία “Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους”. Ας μάθουμε λοιπόν κάποια πράγματα για αυτή και το τεράστιο κατόρθωμα της!

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, με σπουδές δημοσιογραφίας, πέρασμα από ΣΚΑΪ και «Καθημερινή», σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ “4.1 Miles” που πραγματεύεται το επίκαιρο θέμα του προσφυγικού και καταγράφει το πέρασμα των προσφύγων από τη Τουρκία στην Ελλάδα. Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Λέσβο και συγκεκριμένα πάνω στο σκάφος με κυβερνήτη τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και το πλήρωμά του.

Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο Μπέρκλεϊ και Διεθνείς Σχέσεις στο Μπρίστολ. Παρουσίαζε επί πέντε χρόνια το EuRaNEt, μια εκπομπή για ευρωπαϊκά θέματα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ενώ έκανε συχνά ανταποκρίσεις στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» με την ίδια θεματολογία.

Στη συνέχεια μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο αποτελεί την έδρα της και σήμερα, στέλνοντας παράλληλα θέματά της στην Καθημερινή.

Το ντοκιμαντέρ της που διεκδικεί το βραβείο στα Oscars 2017 έχει ήδη λάβει το φοιτητικό Όσκαρ που δίνει κάθε χρόνο η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών σε σπουδαστές αμερικανικών πανεπιστημίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;