Δεν έχεις όρεξη για σεξ; 10 τροφές που θα σώσουν την κατάσταση!
Λίγο η κούραση από το τρέξιμο όλη μέρα, λίγο το συνάχι και ένας θεός ξέρει τι άλλο, και η όρεξη σου για σεξ έχει πάει περίπατο. Μην ανησυχεις, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο σπρώξιμο! Δες τι μπορείς να κάνεις εδώ!

6a0120a6a93724970b0133ed94cd75970b

Λίγο η κούραση από το τρέξιμο όλη μέρα, λίγο το συνάχι και ένας θεός ξέρει τι άλλο, και η όρεξη σου για σεξ έχει πάει περίπατο. Μην ανησυχεις, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο σπρώξιμο! Δες τι μπορείς να κάνεις εδώ!

Δεν χρειάζεται να πιεστείς να δοκιμάσεις “αφροδισιακές” τροφές που στην τελική δεν θα σου αρέσουν κιόλας. Συγκροτήσαμε μια λίστα με τροφές που ναι μεν έχουν αφροδισιακή δράση αλλά αποτελούν και μέρος της καθημερινότητας σου.

Τρούφες

Φήμες λένε ότι ο Ναπολέοντας έτρωγε τη μια τρούφα μετά την άλλη για να αυξήσει τις σεξουαλικές του επιδόσεις. Εσύ γιατί να μην ακολουθήσεις;

Μπανάνες

Το σεξ απαιτεί καλή μυϊκή δραστηριότητα. Οι μπανάνες έχουν πάρα πολύ κάλιο το οποίο είναι γνωστό ότι εκτός των άλλων ενισχύει τους μύες.

Κόκκινα σταφύλια

Το κόκκινο σταφύλι έχει την δυνατότητα να ανεβάσει τα επίπεδα των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης κι αυτό συμβαίνει γιατί περιέχει μεγάλη ποσότητα βορίου.

Σολομός

Ο σολομός είναι πλούσιος σε Ω3 λιπαρά, βοηθάει στη σωστή κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει την παραγωγή της ντοπαμίνης. Δοκίμασε τον και δεν θα μείνεις ανικανοποίητη (με καμία έννοια..)

Καρπούζι

Το καρπούζι χαλαρώνει τα αγγεία, αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος. Έτσι, αυξάνονται οι πιθανότητες να ενισχυθεί η σεξουαλική διάθεση σου. (Tip για το καλοκαίρι περισσότερο, αλλά μετράει)

Καρύδια

Μερικά καρύδια μπορούν να ανεβάσουν την σεξουαλική διάθεση στα ύψη. Περιέχουν πολλά συστατικά που επιτρέπουν στο αίμα να φτάσει γρηγορότερα στα όργανα.

Σκόρδο

Ίσως το συγκεκριμένο να μην κάνει καλό στην διάθεση του παρτενέρ σου αλλά στην δική σου μπορεί να κάνει θαύματα. Το σκόρδο είναι γεμάτο αλλισίνη, ένα συστατικό που ενισχύει τη ροή του αίματος και ταυτόχρονα κάνει τα πάντα πιο ευαίσθητα στο άγγιγμα.

Μαύρη Σοκολάτα

Η μαύρη σοκολάτα απελευθερώνει τα ίδια χημικά με την ώρα που κάνεις σεξ. Δεν είναι τυχαίο!

Αβοκάντο

Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β6 και φολικό οξύ, τα οποία μας γεμίζουν με μπόλικη ενέργεια, πράγμα που χρειαζόμαστε στο σεξ. Ειδικότερα, η βιταμίνη B6 βοηθάει στην παραγωγή της προλακτίνης που ενισχύει τη λίμπιντο.

Κρασί

Λίγα (επαναλαμβάνω, ΛΙΓΑ) ποτήρια κρασί έχουν την δυνατότητα να σε χαλαρώσουν και να σου ανεβάσουν την διάθεση. Το κόλπο εδώ είναι να μην πιεις παραπάνω απ’ όσο πρέπει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;