Αυτοί είναι οι πιο ανερχόμενοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2017!

Από neolaia.gr Team 2 Ιανουαρίου 2017

Lisbon_tram_next_to_Lisbon_Cathedral

Ακόμη και στα ταξιδιωτικά γραφεία παίζουν προβλέψεις…Σύμφωνα με τα περισσότερα αυτοί οι ταξιδιωτικοί προορισμοί αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον το 2017!

Η πρώτη είναι ο Καναδάς που γιορτάζει φέτος 150 χρόνια από την ίδρυση του. Ηυπέροχη φύση και τα εθνικά πάρκα (στα οποία η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη για το 2017) είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους.

Το Μόντρεαλ ξαναζεί μέρες δόξας ως γαστρονομικός προορισμός καθώς φημίζεται μεταξύ άλλων και για τη γαλλική του κουζίνα, ενώ ο εθνικός αερομεταφορέας Air Canada δίνει κίνητρα για να παρατείνει κανείς τις ημέρες παραμονής του στο Τορόντο.

Η δεύτερη είναι η Πορτογαλία. Έχοντας βγει από την οικονομική κρίση η Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα η Λισσαβόνα θεωρούνται από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2017.

Το νέο μουσείο MAAT ( Museu de Arte, Arquitetura e Tecnologia) δίπλα στο ποτάμι του Τάγου, αλλά και η γαστρονομία της Λισσαβόνας ( διάσημη για το μπακαλιάρο και τα pasteis de nata – ταρτάκια με κρέμα) θεωρούνται 2 από τα σημαντικότερα κίνητρα για να επισκεφτεί κανείς την πανέμορφη πλην μελαγχολική Λισσαβόνα.

Ένας ακόμη προορισμός είναι  το Aάρχους της Δανίας. Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας μετά την Κοπεγχάγη το παραθαλάσσιο Ααρχους είναι διάσημο για τα μουσεία του.

Στην ίδια λίστα βρίσκονται η Κολομβία, η Αιθιοπία, η Ουκρανία αλλά και η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Πελοπόννησος!

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486