Φοιτητικό περιοδικό Chill Out- Κυκλοφορεί το νέο τεύχος!
Γιορτές χωρίς Chill Out δεν γίνεται, οπότε δεν θα το αφήναμε και εμείς να συμβεί! Νέο τεύχος, με πολλές χριστουγεννιάτικες μπάλες

chillout

Γιορτές χωρίς Chill Out δεν γίνεται, οπότε δεν θα το αφήναμε και εμείς να συμβεί! Νέο τεύχος, με πολλές χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια αλλά και πολλά θέματα που θα σε «ταρακουνήσουν»

Κεντρική Συνέντευξη

Τζωρτζίνα Λιώση. Όμορφη, άνετη και ευγενική! Η Τζωρτζίνα μας μίλησε για όλα, για τη συμμετοχή της στη σειρά αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την επιλογή της να ακολουθήσει την ηθοποιία.
Θεματολογία περιοδικού

Η θεματολογία του νέου τεύχους είναι γιορτινή, αλλά και ενημερωτική. Πέρα από ιδέες για να στολίσεις γιορτινά το σπίτι σου, προτείνουμε και ιδέες για να «στολίσεις» τον εαυτό σου την μέρα που παίρνεις το πτυχίο. Βιβλία που λύνουν απορίες, graffiti, «ψαγμένα» μουσεία και πολλά άλλα. Απλά ξεφύλλισε το νέο τεύχος.

Fashion Editorial

Γυαλιστερές υφές, παγιέτες και όλα όσα θυμίζουν rock και disco των 70’s. Τι είναι στην μόδα αυτό χειμώνα;

Θα το βρείτε

Όπως πάντα το περιοδικό θα το βρείτε στα χαρακτηριστικά πορτοκαλί stand σε όλα τα Πανεπιστήμια (ΑΕΙ και ΤΕΙ) της Αττικής, καθώς και σε 5 Ιδιωτικά κολέγια.
Για όσους δεν «πατάτε» και πολύ στη σχολή σας (ή απλώς δεν είστε πια φοιτητές) το περιοδικό κυκλοφορεί σε 60 σημεία παρουσίας εκτός σχολών (επιλεγμένα μαγαζιά/φοιτητικά στέκια), ενώ υπάρχει πάντα και η επιλογή να το διαβάσετε online στο www.chill-out.gr ή στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook www.facebook.com/chilloutmagazine

Βρείτε το εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;