Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για ανάθεση έργου - Δείτε αναλυτικά!
Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Επιτροπή Διαχείρισης Ειδικού Λογαριασμού), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου στο πλαίσιο των έργων «Museum Sector Alliance (Mu.SA)», «Boosting Global Citizenship Education using digital storytelling (Brights)» & «I-Care», που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση

εαπ-new-logo

Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Επιτροπή Διαχείρισης Ειδικού Λογαριασμού), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου στο πλαίσιο των έργων «Museum Sector Alliance (Mu.SA)», «Boosting Global Citizenship Education using digital storytelling (Brights)» & «I-Care», που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Η παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος αφορά μία (1) ΘΕΣΗ για την ανάθεση έργου και αναφέρονται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις και προσόντα, ως και κριτήρια επιλογής κ.λπ.

ΘΕΣΗ: διαχειριστής έργων

ένας/μία (1) διαχειριστής/διαχειρίστρια έργων, με έδρα την Αθήνα ή την Πάτρα

Το αντικείμενο της θέσης αφορά στη διαχείριση έργων στο πλαίσιο υλοποίησης έργων έρευνας και ανάπτυξης, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Α. ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΕΣΗΣ

Απαραίτητα προσόντα

  • Δίπλωμα Μηχανικού ή Πτυχίο Θετικών, Κοινωνικών ή Οικονομικών Επιστημών
  • Επαγγελματική εμπειρία στην συγγραφή και υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης Έρευνας και Ανάπτυξης σε εθνικά και Ευρωπαϊκά πλαίσια χρηματοδότησης (ενδεικτικά αναφέρονται: ΕΣΑΠ, ΓΓΕΤ, Η2020, Erasmus+)
  • Επαγγελματική εμπειρία στην διαχείριση έργων Έρευνας και Ανάπτυξης (ιδιαίτερα: έργων που υλοποιούνται από κοινοπραξίες εταίρων προερχόμενων από διαφορετικές χώρες)
  • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Γ1)
  • Άριστη ικανότητα χρήσης εργαλείων Πληροφορικής (ενδεικτικά αναφέρονται: εργαλεία γραφείου, επικοινωνίας και διαχείρισης έργων)
  • Πολύ καλή ικανότητα γραπτής και προφορικής επικοινωνίας, συγγραφής αναφορών και διαχείρισης προϋπολογισμών

Επιθυμητά προσόντα

  • ΜΔΕ σε Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Διαχείριση Έργων ή Πολιτισμική Διαχείριση ή σε συναφές αντικείμενο
  • Γνώση των Ευρωπαϊκών πλαισίων Digital Skills Agenda, Science with and for Society, Public Engagement with STEM and Responsible Innovation και των πολιτικών που σχετίζονται με Πολιτισμό, Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Προσόντα
  • Κουλτούρα έργου, ικανότητα θέσης προτεραιοτήτων και διαχείρισης προθεσμιών, ικανότητα οργάνωσης και διαχείρισης πολλαπλών εργασιών, τήρηση φακέλου έργου, συμμετοχή σε συναντήσεις έργου
  • Ικανότητα διαχείρισης ομάδων έργου, επικοινωνίας με εταίρους, άμεση απόκριση, απουσία διακρίσεων, εμπιστευτικότητα, ακρίβεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα
  • Ικανότητα λήψης πρωτοβουλιών και αυτόνομης εργασίας
  • Εμπειρία σε πλαίσια χρηματοδότησης Έρευνας και Ανάπτυξης και ικανότητα κατανόησης των οδηγών χρηματοδότησης
  • Ικανότητα παρακολούθησης δραστηριοτήτων, χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού έργου και αξιολόγηση ποιότητας παραδοτέων με βάση τον οδηγό χρηματοδότησης
  • Διαθεσιμότητα μετακίνησης εντός και εκτός Ελλάδας

Β. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ/ΜΟΝΑΔΕΣ

  • Δίπλωμα Μηχανικού ή Πτυχίο Θετικών, Κοινωνικών ή Οικονομικών Επιστημών

On/Off

  • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (τουλάχιστον επίπεδο Γ1)

On/Off

  • ΜΔΕ σε Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Διαχείριση Έργων ή Πολιτισμική Διαχείριση ή σε συναφές αντικείμενο

10 max

  • Επαγγελματική εμπειρία στην συγγραφή και υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης Έρευνας και Ανάπτυξης σε εθνικά και Ευρωπαϊκά πλαίσιο χρηματοδότησης

20 max

  • Επαγγελματική εμπειρία στην διαχείριση έργων Έρευνας και Ανάπτυξης

20 max

  • Άριστη ικανότητα χρήσης εργαλείων Πληροφορικής

10 max

  • Πολύ καλή ικανότητα γραπτής και προφορικής επικοινωνίας, συγγραφής αναφορών και διαχείρισης προϋπολογισμών

10 max

  • Γνώση Ευρωπαϊκών πλαισίων και πολιτικών

10 max

  • Συνέντευξη με στόχο την εκτίμηση των επιθυμητών προσόντων

20 max

ΣΥΝΟΛΟ

100 MAX

Γ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Το χρονικό διάστημα της ανάθεσης έργου θα είναι 10 μήνες από 15/01/2017 έως 15/10/2017. Η συνολική αμοιβή θα ανέρχεται σε ποσό 12.000,00 € μικτά.

Δ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και ΦΟΡΜΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν την παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος -ήδη αναρτημένη στη Δι@ύγεια- και τη φόρμα της Αίτησης (προς εκτύπωση/συμπλήρωση) στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, ως εξής: www.eap.gr => Ανακοινώσεις => Διακηρύξεις-Προκηρύξεις => Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ανάθεση έργου στο πλαίσιο των έργων «Mu.SA», «Brights» & «I-Care».

E. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται από 14/12/2016 έως και 23/12/2016. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα είτε να καταθέσουν το φάκελο υποψηφιότητας αυτοπροσώπως/με εξουσιοδότηση στην έδρα του Ε.Α.Π. (κάτωθι διεύθυνση, ώρες: 07.30-13.30, έως και τη λήξη της προθεσμίας) είτε να τον αποστείλουν στην έδρα του ΕΑΠ μέσω ΕΛ.ΤΑ. με συστημένη επιστολή (κάτωθι διεύθυνση, έως και τη λήξη της προθεσμίας, βάσει της σφραγίδας των ΕΛ.ΤΑ.) ή μέσω courier (κάτωθι διεύθυνση, ώρες: 07.30-13.30, έως και τη λήξη της προθεσμίας), σε εσώκλειστο φάκελο, ως εξής:

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (υπόψη Κατερίνας Σκόνδρα)

ΚΤΙΡΙΟ Γ – ΓΡΑΦEIΟ Γ1 ΑΠΧ

ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 18

263 35 – ΠΕΡΙΒΟΛΑ ΠΑΤΡΩΝ

Υποβολή υποψηφιότητας για ανάθεση έργου στο πλαίσιο των έργων «Mu.SA», «Brights» & «I-Care», Θέση: ….

Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε (ώρες: 07:30-13:30) με την Ε.Δ.Ε.Λ., κα. Κατερίνα Σκόνδρα, τηλέφωνο 2610-367673, e-mail: anathesi@eap.gr.

ΣΤ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά χρειάζεται να υποβάλλονται μία (1) φορά τόσο σε έντυπη μορφή όσο σε cd με την ακόλουθη σειρά:

1. Φόρμα Αίτησης, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη

2. Φωτοαντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή Άδεια Παραμονής ή Ειδικό Δελτίο Αιτούντος Άσυλο

3. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα (στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα)

4. Τίτλοι Σπουδών, βάσει των §Α-Β

5. Σχετικά με τα προσόντα/κριτήρια επιλογής, έγγραφα (π.χ. βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, συμβάσεις, συμφωνητικά), ως εξής – σύμφωνα με το ν.4250/2014:

– Για όσα έχουν εκδοθεί από τις δημόσιες υπηρεσίες: «απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα των εγγράφων αυτών»

– Για τα ιδιωτικά έγγραφα: «απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα ιδιωτικών εγγράφων, εφόσον τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί αρχικά από δικηγόρο καθώς και ευκρινή φωτοαντίγραφα από τα πρωτότυπα όσων ιδιωτικών εγγράφων φέρουν θεώρηση από τις υπηρεσίες και τους φορείς  που εμπίπτουν στη ρύθμιση»

– Για αλλοδαπά έγγραφα: «ευκρινή φωτοαντίγραφα αλλοδαπών εγγράφων, υπό την προϋπόθεση ότι τα έγγραφα αυτά έχουν επικυρωθεί πρωτίστως από δικηγόρο»

Επιπλέον, για τους τίτλους που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή: χρειάζεται να συνοδεύονται υποχρεωτικά από επίσημη μετάφραση και πράξη αναγνώρισης από ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ

– Για αλλοδαπούς ή ανιθαγενείς: «δεν απαιτείται άδεια εργασίας», από 26.10.2016 και εξής, υπό τις προϋποθέσεις που αναγράφονται στη με ΑΔΑ:7Τ8Ο4691Ω3-Δ26 αναρτημένη στη Δι@ύγεια εγκύκλιο του Ο.Α.Ε.Ε.

– Για την υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986: «καταργείται η υποβολή απλών αντιγράφων εγγράφων, συνοδευόμενων από την υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986, στην οποία ο ενδιαφερόμενος βεβαίωνε την ακρίβεια των στοιχείων»

– Για τα παραποιημένα ή πλαστά φωτοαντίγραφα: «στις περιπτώσεις προσκόμισης παραποιημένων ή πλαστών φωτοαντιγράφων όχι μόνο επιβάλλονται οι κυρώσεις του ν.1599/1986 ή άλλες ποινικές κυρώσεις, αλλά ανακαλείται αμέσως και η διοικητική ή άλλη πράξη, για την έκδοση της οποίας χρησιμοποιήθηκαν τα φωτοαντίγραφα αυτά»

– Άλλα συνηγορούντα στοιχεία που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος/η ενδιαφερόμενη και αφορούν αποκλειστικά στα προσόντα/κριτήρια επιλογής της θέσης (π.χ. Συστατικές Επιστολές, Υποτροφίες, Βραβεία κ.λπ.)

Ζ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ για ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ

  • Η ορθή συμπλήρωση της αίτησης και η μη παράλειψη όλων των στοιχείων που απαιτούνται είναι αποκλειστικά ευθύνη του υποψηφίου/της υποψηφίας.
  • Η μη εμπρόθεσμη υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας ή η μη υποβολή του συνόλου των προβλεπομένων από την παρούσα δικαιολογητικών αποκλείει τον υποψήφιο/την υποψήφια από τη διαδικασία.
  • Υποψήφιος/υποψήφια, ο οποίος/η οποία δεν πληροί το προσόν/τα προσόντα On για τη θέση, για την οποία υποβάλλει εκδήλωση ενδιαφέροντος, αποκλείεται από τη διαδικασία.

Η. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Η αξιολόγηση θα γίνει από Επιτροπή Επιλογής, όπως έχει ορισθεί από σχετική απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος.

Θ. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ

Η Επιτροπή Επιλογής, σε περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων, καλεί τους ισοψηφίσαντες σε συνέντευξη για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Ι. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι υποψήφιοι θα δύνανται να λάβουν γνώση των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης, τα οποία θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Δι@ύγειας μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος, όπου και θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση, ως εξής: www.eap.gr => Αρχική Σελίδα => πλαίσιο “Δι@ύγεια” => Tύποι Πράξεων => Πίνακας Επιτυχόντων, Διοριστέων, Επιλαχόντων => Έγκριση πρακτικού επιλογής για ανάθεση έργου στο πλαίσιο των έργων «Mu.SA», «Brights» & «I-Care» (https://et.diavgeia.gov.gr/f/eap).

Κ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΣΤΑΣΗΣ

Από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης των αποτελεσμάτων στη Δι@ύγεια, οι υποψήφιοι δικαιούνται εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών να υποβάλλουν μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη διεύθυνση anathesi@eap.gr ένσταση κατά της απόφασης επιλογής, υπογεγραμμένη. Για την άσκηση του ως άνω δικαιώματος δύνανται να λάβουν πλήρη γνώση των δικαιολογητικών όσων προηγούνται αυτών στον πίνακα κατάταξης στη θέση, για την οποία εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Λ. ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

Τα τελικά αποτελέσματα θα δημοσιευθούν μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των τυχόν ενστάσεων και την οριστικοποίηση των πινάκων κατάταξης.

                                                                                                                   Η Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Λ. του ΕΑΠ

κ. Ανδρομάχη Χατζηγιάννη

Αντιπρόεδρος Δ.Ε. Ε.Α.Π.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;