Τι φανερώνει το περπάτημα για τον χαρακτήρα σου;
Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το περπάτημα δείχνει πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου! Ποια "είδη" περπατήματος αναγνωρίζουν;

wpid-tumblr_lhemcrldqt1qdmkavo1_500_large

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το περπάτημα δείχνει πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου!

Ποια “είδη” περπατήματος αναγνωρίζουν;

  • α άτομα με δυναμικά πόδια

    Εάν έχεις έντονο, δυναμικό βάδισμα, και δεν σου αρέσει να σταματάς πουθενά τη στιγμή που γνωρίζεις τον προορισμό σου, όταν ασχολείσαι με κάτι συγκεκριμένο σημαίνει ότι εκτιμάς ιδιαίτερα το χρόνο. Κάποιες φορές, οι άνθρωποι μπορεί να περπατάνε γρήγορα για να στρέψουν την προσοχή μακριά από τον εαυτό τους. Ένα πρόσωπο που περπατά γρήγορα, αλλά κοιτάζει το έδαφος, για παράδειγμα, μπορεί να μην έχει μεγάλη αυτοεκτίμηση. Το κεφάλι με το γερμένο βλέμμα προς τα κάτω, ή οι πεσμένοι ώμοι που τους διαφοροποιούν από την παραπάνω κατηγορία.
  • Τα άτομα με το περπάτημα «Ο κόσμος είναι η σκηνή μου»
    Το βάδισμα σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία αν απλά επιθυμείς να τραβάς την προσοχή όλων και θες να γίνεσαι το επίκεντρο του χώρου στον οποίο βρίσκεσαι. Ένα τέτοιου είδους βάδισμα χαρακτηρίζεται από τα  μεγάλα, υπερβολικά βήματα, με το ένα πόδι να κινείται μπροστά από το άλλο, μαζί με την δελεαστική αιώρηση των γοφών. Ασφαλώς το είδος προσοχής που καταφέρνεις να προσελκύσεις με αυτό τον τρόπο είναι το λάθος.
  • Τα άτομα με αργό βάδισμα
    Πρόκειται για ένα τόσο αργό περπάτημα ώστε καταφέρνεις και εκνευρίζεις ακόμη και αυτούς που προχωρούν κανονικά. Το θέμα είναι ότι όσο πιο μικρά βήματά σου, τόσο πιο προσεκτικός άνθρωπος και με λιγότερες πιθανότητες να γίνεις ριψοκίνδυνος είσαι. Εάν πάλι, περπατάς σε έναν πιο χαλαρό ρυθμό, σαν να κάνεις π.χ. μια βόλτα, είναι πολύ πιθανό να είσαι ήρεμος και cool.

Πηγή: astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;