Σχέσεις με φετίχ την απιστία: Αυτοί οι άνδρες θέλουν να τους απατούν!
Ένας απατημένος άνδρας αποκαλύπτει για το πως κρατάει σκορ με την γυναίκα του για τις σχέσεις που έχει με άλλους άνδρες και -το καλύτερο- είναι ένας από τους χιλιάδες άνδρες που "την βρίσκουν" με την ιδέα!

φετίχ

Ένας απατημένος άνδρας αποκαλύπτει για το πως κρατάει σκορ με την γυναίκα του για τις σχέσεις που έχει με άλλους άνδρες και -το καλύτερο- είναι ένας από τους χιλιάδες άνδρες που “την βρίσκουν” με την ιδέα!

Το φετίχ της απιστίας, όπου οι άνδρες επιτρέπουν στις γυναίκες τους να κάνουν σεξ με άλλους άνδρες, απολαμβάνει όλο και περισσότερη δημοτικότητα.

Ο λόγος για τον οποίο σημειώθηκε η συγκεκριμένη άνοδος δεν είναι ξεκάθαρος, ωστόσο οι ψυχολόγοι υποθέτουν τα πάντα, από καταπιεσμένη ανδρική αμφιφυλοφιλία μέχρι το ότι οι άνδρες είναι περήφανοι που έχουν απελευθερωμένες σεξουαλικά γυναίκες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, οι διαδικτυακές κοινότητες που είναι αφιερωμένες στο συγκεκριμένο θέμα “ανθίζουν” ενώ ταυτόχρονα οι αναζητήσεις στο Google σχετικά με το συγκεκριμένο φετίχ αυξάνονται με την ώρα.

 

Ένας άνδρας ήταν παντρεμένος με την γυναίκα του δυο χρόνια προτού της εξομολογηθεί πως την φανταζόταν με άλλους άνδρες.

Ταυτόχρονα, μια παντρεμένη γυναίκα ανέλυσε πως ο άνδρας της, της έστελνε μηνύματα ενθάρρυνσης για το πως θα “γοητεύσει” τον άνδρα που επέλεξαν μαζί.

“Τηλεφώνησα στον άνδρα μου εκείνο το βράδυ τρέμοντας σαν φύλλο,” παραδέχτηκε “Και όχι μόνο είχε ενθουσιαστεί, αλλά ζητούσε λεπτομέρειες, εικόνες (δεν τραβήχτηκε καμία) και ήθελε να ακούσει τα πάντα μόλις έφτασα σπίτι. Μόλις του τα διηγήθηκα όλα, είχε ερεθιστεί τόσο πολύ που κάναμε απίθανο σεξ.”

Έξι μήνες μετά, η γυναίκα αναφέρει πως είναι χαρούμενη που έχει σύζυγο και εραστή.

“Δεν το πιστεύω πως ο σύζυγος μου με αφήνει να κάνω όσο σεξ θέλω με τον εραστή μου,” λέει. “Είμαι τυχερή κοπέλα.”

Δεν είναι όλοι οι άνδρες τόσο χαλαροί, βέβαια – ένας περιέγραψε πως του άρεσε να παίζει ένα παιχνίδι με την γυναίκα του όπου της έδινε την δυνατότητα να κάνει σεξ με έναν άλλο άνδρα, αλλά δεν επιτρεπόταν να αλλάζει άνδρες πάνω από μια φορά τον μήνα. “Και το καλύτερο κομμάτι”, είπε, “Δεν πρέπει να με αφήσει να την πιάσω στα πράσα ή δεν μπορεί να κάνει σεξ με αυτόν τον τύπο για πάνω από 3 μήνες.”

Σύμφωνα με τον δρ. Ντέιβιντ Τζ. Λέι, συγγραφέα του “Ασυγκράτητες σύζυγοι: Γυναίκες που ξεφεύγουν και άνδρες που τις αγαπούν”, εξηγεί πως όλα αυτά μπορεί να συμβαίνουν λόγω του ότι πρόκειται για μια απλή πράξη που, όμως, αντίκειται στα κοινωνικά “πρέπει”.

Όπως δήλωσε στο Psychology Today: “Είναι σημαντικό να συλλάβουμε πως κάτι που μπορεί να είναι εξευτελιστικό στο να φαντάζεται κανείς την γυναίκα του να κάνει σεξ με έναν άλλο άνδρα, μετατρέπεται σε κάτι καθόλου ντροπιαστικό αλλά εξαιρετικά ερωτικό.”

Ο δρ. Λέι εξήγησε, επίσης, πως για μερικούς άνδρες είναι εξαιρετικά ερεθιστικό να βλέπουν την σύντροφο τους να “ανάβει”: “Όταν ένα αυτοελεγχόμενο, ετεροφυλόφιλο αρσενικό τολμά να φανταστεί την γυναίκα του να παραβιάζει τους γαμήλιους όρκους της, και πιθανώς την ενθαρρύνει να το κάνει, παίζει έναν σημαντικό ρόλο σε αυτό που λέμε “διπλή παραβίαση” των κανόνων της κοινωνίας. Η εθελοντική φαντασίωση του εαυτού του ως “απατημένου”,υπεύθυνου γι’ αυτό που του συνέβη, μπορεί να είναι μια αρκετά ικανοποιητική “απαγορευμένη” φαντασίωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1