3 πράγματα που καλό είναι να αποφύγεις μετά το σεξ!
Το σεξ δεν έχει να κάνει πάντα με το πάθος, αλλά και με την άνεση και την χαλαρότητα μετά! Ως κοπέλα, για να μπορείς να τα απολαύσεις όπως σου αξίζει, θα πρέπει να προσέξεις ορισμένα σημαντικά πράγματα!

hqdefault_live

Το σεξ δεν έχει να κάνει πάντα με το πάθος, αλλά και με την άνεση και την χαλαρότητα μετά! Ως κοπέλα, για να μπορείς να τα απολαύσεις όπως σου αξίζει, θα πρέπει να προσέξεις ορισμένα σημαντικά πράγματα!

Βασικός τομέας της σεξουαλικής ζωής, όσο και αν δεν θέλουν κάποιοι να το ακούν, είναι η καθαριότητα. Πρόκειται για μια σημαντική υπόθεση για την υγεία του γυναικείου σώματος (αλλά και του ανδρικού τώρα που τα λέμε), την οποία πολλές γυναίκες συχνά την παραμελούν!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο κίνδυνος μόλυνσης στην ευαίσθητη περιοχή των γυναικών είναι πολύ πιο μεγάλος μετά τη σεξουαλική επαφή, καθώς αυτή έχει εκατομμύρια μικροοργανισμούς. Πολλοί από αυτούς είναι “καλοί” για τον οργανισμό, ωστόσο αρκετοί μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση.

Για να αποφύγεις τυχόν “παρατράγουδα”, φρόντισε:

1. Ενα συχνό λάθος που κάνεις μετά το σεξ είναι ότι χρησιμοποιείς σαπούνι στην ευαίσθητη περιοχή. Δεν χρειάζεται. Το σημείο αυτό έχει δικό του σύστημα αυτοκαθαρισμού. Αν θες οπωσδήποτε να κάνεις κάτι, καθάρισε την περιοχή με άφθονο νερό, για να μην διαταράξεις την ισορροπία του βλεννογόνου.

2. Μπορεί να μην σου “πέρασε” αλλά προσπάθησε να αποφύγεις το να κάνεις αφρόλουτρο. Το αφρόλουτρο μπορεί να μειώσει τη δυνατότητα του δέρματος σου να καταπολεμήσει τα βακτήρια.

Οπότε, ειδικά αν θέλεις να κάνεις μπάνιο μετά με τον σύντροφο σου, δοκίμασε το ντους. Το αφρόλουτρο μπορεί να μεταφέρει τα βακτήρια του δέρματος και του συντρόφου σου σε ακατάλληλες περιοχές, και αυτό -πραγματικά- δεν το θέλεις!

3. Εξαιρετικά σημαντική πράξη μετά την συνουσία είναι η ούρηση, Μην κρατιέσαι ποτέ για πάνω από μια ώρα, καθώς μετά το σεξ τείνουν να αναπτύσσονται βακτήρια που μπορεί να καταφέρουν φτάσουν στην κύστη σου. Απόφυγε, λοιπόν, την ουρολοίμωξη απλά πηγαίνοντας στην τουαλέτα μετα το σεξ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;