Imprisoned for Art: Johnny Depp, Pussy Riot & πολλοί άλλοι στο πλευρό των φυλακισμένων καλλιτεχνών!
Η νέα καμπάνια του "The Voice Project" , "Imprisoned for Art" υποστηρίζει τους πολιτικούς κρατούμενους που φυλακίστηκαν επειδή επέλεξαν να εκφραστούν ελεύθερα!

vp-news-doubles-1

Η νέα καμπάνια του “The Voice Project” , “Imprisoned for Art” υποστηρίζει τους πολιτικούς κρατούμενους που φυλακίστηκαν επειδή επέλεξαν να εκφραστούν ελεύθερα!

 

To Voice Project είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που υπερασπίζεται και προωθεί την ελέυθερία της έκφρασης.

Η νέα του καμπάνια, “Imprisoned for Art” έχει σκοπό την υποστήριξη καλλιτεχνών που βρίσκονται στην φυλακή αυτήν την στιγμή εξαιτίας των δημιουργιών τους.

dc29c49d
Peter Gabriel, Johnny Depp, Nadya Tolokno, Tom Morello

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκονται ο Johnny Depp, η Nadya Tolokno (Pussy Riot) , o Tom Morello (Rage Against the Machine και Prophets of Rage), o Peter Gabriel, o Alex Ebert και η Ana Tijoux.

 

Σε κάθε έναν απο τους καλλιτέχνες ανατέθηκε ένας καλλιτέχνης που βρίσκεται υπο κράτηση. Στις φωτογραφίες, ο καθένας κρατάει μια ταμπέλα φυλακής με την ημέρα φυλάκισης και την διάρκεια της ποινής.

Για παράδειγμα, ο Depp κρατά την ταμπέλα με το όνομα του Oleg Sentsov, ενός Ουκρανού σκηνοθέτη που αυτήν την στιγμή εκτίει ποινή 20 ετών σε ρωσικές φυλακές.

collage-artists-activists

Οι εικόνες διατίθονται σε μπλούζες, εκ των οποίων τα έσοδα θα διατεθούν στις προσπάθειες υπεράσπισης των φυλακισμένων καλλιτεχνών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;