Κολομβιάνικη συνταγή για σούπα που
Όλοι μας ξέρουμε ορισμένες τεχνικές "ειδικές" για να σταματήσουν την επιρροή ενός hangover στον οργανισμό μας, όπως το να καταναλώσουμε πατσά. Ήξερες πως υπάρχει, όμως, κάτι λιγότερο χρονοβόρο για αυτήν την περίπτωση;

σούπα

Όλοι μας ξέρουμε ορισμένες τεχνικές “ειδικές” για να σταματήσουν την επιρροή ενός hangover στον οργανισμό μας, όπως το να καταναλώσουμε πατσά. Ήξερες πως υπάρχει, όμως, κάτι λιγότερο χρονοβόρο για αυτήν την περίπτωση;

Oι κάτοικοι στην Μπογκοτά της Κολομβίας θεωρούν πως βρήκαν την απόλυτη θεραπέια για το hangover.

Mία εύκολη σούπα από βοδινό κρέας, πατάτες και κρεμμύδια και λίγο καλαμπόκι, μείγμα το οποίο σε βοηθά να γίνεις καλά από ένα μεθύσι.

«Θα σας φέρει πίσω από την κόλαση» υποστηρίζει ένας ντόπιος, ενώ η ιδιοκτήτρια ενός περιπτέρου ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, μόνο μία καλή μερίδα από σούπα και καλό κρέας.

Ένα μπολ από τη σούπα ονόματι Caldo de Costilla κοστίζει περίπου £ 1,60 και θεωρείται ευρέως ως ο καλύτερος τρόπος για να “ξεμεθύσεις” εντελώς.

Οι ντόπιοι λένε ότι η σούπα σε ενυδατώνει απίστευτα γρήγορα και αναζωογονεί τον ουρανίσκο.

Η συνταγή της Caldo de Costilla έχει διάφορες παραλλαγές, αλλά γενικά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να σιγοβράσεις σε μία κατσαρόλα το νερό, τα φρέσκα κρεμμύδια, τις πατάτες,σκόρδο και το κρέας… μέχρι το βοδινό να μαλακώσει και να…λιώνει στο στόμα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;