Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 3 Νοεμβρίου
Δείτε πληροφορίες και τρέιλερ για όλες τις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου

0558ae80-5b45-0134-3e7b-0ad17316e277

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για τις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου.

Πάμε να τις δούμε:

Σνόουντεν

Η ταινία «Snowden», το πολιτικά φορτισμένο, συναρπαστικό θρίλερ, με πρωταγωνιστές τους Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και Σαιλίν Γούντλι, θα μας αποκαλύψει την απίστευτη, ανείπωτη προσωπική ιστορία του Έντουαρντ Σνόουντεν, της αμφιλεγόμενης προσωπικότητας που έφερε στο φως τις σοκαριστικές, παράνομες δραστηριότητες παρακολούθησης της NSA, για να γίνει ένα από τα πλέον καταζητούμενα άτομα στον κόσμο. Θεωρείται ήρωας για ορισμένους και προδότης για κάποιους άλλους.

7 Λεπτά Μετά τα Μεσάνυχτα

Μοντέρνο, αγωνιώδες παραμύθι με τους Φελίσιτι Τζόουνς, Σιγκούρνι Γουίβερ και Λίαμ Νίσον. Ο Κόνορ είναι 12 ετών και θα πρέπει να διαχειριστεί την πολύ σοβαρή ασθένεια της μητέρας του, πράγμα που τον αναγκάζει να περνάει πολύ χρόνο με την καθόλου συμπαθή γιαγιά του. Επιπλέον έχει να αντιμετωπίσει τον καθημερινό εκφοβισμό από τους συμμαθητές του ενώ ο πατέρας του βρίσκεται μίλια μακριά με νέα σύζυγο και άλλο παιδί. Ξαφνικά ένα βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένα τέρας εμφανίζεται στο παράθυρο του Κόνορ και απαιτεί από αυτόν να τον ακούσει. Θα του διηγηθεί τρεις ιστορίες και μετά ως αντάλλαγμα θα πρέπει ο Κόνορ να του διηγηθεί την δική του ιστορία. Μια άγρια και ταυτόχρονα τρυφερή ταινία για το κουράγιο, την πίστη και την αλήθεια.

Οι Ευχούληδες

Animation από τους δημιουργούς του «Σρεκ» πάνω στη δημοφιλή παιδική μυθολογία των Ευχούληδων. Μετά μια εισβολή των Μπέργκεν στο χωριό των Ευχούληδων, η Πόπη, ο πιο χαρούμενος Ευχούλης που γεννήθηκε ποτέ, και ο γκρινιάρης Κλωνάρης ξεκινούν ένα ταξίδι με στόχο την διάσωση των φίλων τους. Η αποστολή τους είναι γεμάτη περιπέτεια και ανατροπές, καθώς οι δύο αταίριαστοι σύντροφοι προσπαθούν να ανεχτούν ο ένας τον άλλον αρκετά ώστε να πετύχουν τον στόχο τους, κι έτσι θα μάθουν πολλά για την αναζήτηση της ευτυχίας, όπως και το τι μπορεί να κάνουν κάποιοι για να την αποκτήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;