93 χρόνια απο την ίδρυση της Disney!
Ένα ποντίκι και ορισμένες μεγάλες φιλοδοξίες σηματοδότησαν την αρχή μιας απο τις μεγαλύτερες εταιρείες ψυχαγωγίας στον κόσμο!

Walt-Disney-Studios

Ένα ποντίκι και ορισμένες μεγάλες φιλοδοξίες σηματοδότησαν την αρχή μιας απο τις μεγαλύτερες εταιρείες ψυχαγωγίας στον κόσμο!

Στις 16 Οκτωβρίου του 1923, ο Αμερικανός σκιτσογράφος και παραγωγός ταινιών, ίδρυσε την Walt Disney Company μαζί με τον αδερφό του Ρόι. Επιθυμία του Disney ήταν η μεταφορά των σκίτσων του στον κινηματογράφο, χωρίς να γνωρίζει τότε μέχρι που θα φτάσει.

Το αποτέλεσμα 93 χρόνια μετά είναι περίπου 600 ταινίες, 22 όσκαρ και απίθανο γέλιο για ανθρώπους όλων των ηλικιών.

CZ3OdL9WAAAZpPL

Ο Μίκι Μάους, η πρώτη δημιουργία του Disney εμφανίστηκε για πρώτη φορα τον Μάιο του 1928 όπου την φωνή του έκανε ο ίδιος ο εμπνευστής του!

Η επόμενη δημιουργία του ήταν η υπέροχη πάπια, Ντόναλντ Ντακ. Η διαρκώς “κατσούφα” πάπια έγινε τόσο δημοφιλής όσο και ο Μίκι Μάους ενώ στην συνέχεια, δημιουργήθηκαν ο Πλούτο και ο Γκούφι.

Ο Walt Disney δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση όταν εμπνεύστηκε τον Μίκι Μάους καθώς είχε ήδη χάσει σε δικαστική μάχη τον πρώτο του εικονογραφημένο ήρωα…τον Οσβαλντ, το τυχερό κουνέλι.

1180-x-600-About-Walt-Disney-1180x600

Oswald_the_Lucky_Rabbit_Render

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;