Mediterranean College: Τελευταίες θέσεις για MSc Marketing Management
Εξασφάλισε ΣΗΜΕΡΑ μία από τις τελευταίες θέσεις των νέων τμημάτων στο Mediterranean College , με επιδότηση διδάκτρων έως και 50%.

mediterranean college

Mediterranean College: Τελευταίες θέσεις για το νέο τμήμα MSc Marketing Management

Απόκτησε αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό στο Marketing, σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανία!

Εξασφάλισε ΣΗΜΕΡΑ μία από τις τελευταίες θέσεις των νέων τμημάτων, με επιδότηση διδάκτρων έως και 50%.

Το πρόγραμμα MSc Marketing Management έχει ως στόχο να ενισχύσει τις διοικητικές και ηγετικές δεξιότητες των συμμετεχόντων και να τους προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις από τα στελέχη Marketing. Για όλους εμάς στο Mediterranean College, εκπαίδευση σημαίνει εμπιστοσύνη. Εμπιστεύσου τις μεταπτυχιακές σπουδές Marketing και απόκτησε ένα αναγνωρισμένο πτυχίο, διεκδικώντας μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία, στον Τομέα της Διοίκησης Marketing, με το πρόγραμμα:  

MSc Marketing Management

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

 

  • Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το University of Derby και είναι  αναγνωρισμένο στην Ελλάδα ως επαγγελματικά ισοδύναμο με εκείνο των δημοσίων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

 

    • Είναι το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρεται στην Ελλάδα και είναι πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Marketing (CIM Accredited Status). Παράλληλα με το μεταπτυχιακό τίτλο MSc, οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν το CIM Professional Diploma in Marketing (διπλή πιστοποίηση).
    • Το περιεχόμενό του είναι πρόσφατα ανανεωμένο, με έμφαση σε καινοτόμα μαθήματα: διαπολιτισμική επικοινωνία, digital media, ηθική επιχειρήσεων, καινοτομία.
    • Η διδασκαλία είναι προσαρμοσμένη σε στελέχη (ηλεκτρονική τάξη, ατομική υποστήριξη, αξιολόγηση μέσω γραπτών εργασιών κ.α.)

 

  • Ο τρόπος αξιολόγησης είναι επαγγελματικά προσανατολισμένος και δημιουργικός και βασίζεται σε γραπτές εργασίες τύπου project.

 

  • Τα προγράμματα Marketing του University of Derby είναι τα κορυφαία στο είδος τους μεταξύ όλων των Βρετανικών Πανεπιστημίων με την κατάταξή τους να είναι στην 1η θέση βάσει της προσωπικής ανάπτυξης και στη 2η θέση βάσει της συνολικής ικανοποίησης των φοιτητών.

Εξασφάλισε ΣΗΜΕΡΑ μία από τις τελευταίες θέσεις των νέων τμημάτων, με επιδότηση διδάκτρων έως και 50%.

Mediterranean College :

Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

info@medcollege.edu.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
53 - 37
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;