Η Samsung αποσύρει το Note7!
Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι, η εταιρεία, αφου ζήτησε απο κάποιους φορείς να σταματήσουν τις πωλήσεις, σταμάτησε οριστικά την παραγωγή του τηλεφώνου.

https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F242748%2FNote7

Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι, η εταιρεία, αφου ζήτησε απο κάποιους φορείς να σταματήσουν τις πωλήσεις, σταμάτησε οριστικά την παραγωγή του τηλεφώνου.

Τον τελευταίο καιρό είχαν μαζευτεί αρκετές μαρτυρίες για Galaxy Note7 τυλίχθηκαν ξαφνικά στις φλόγες, με αποτέλεσμα, τώρα, η εταιρεία να σταματά την παραγωγή του.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, οι δηλώσεις της εταιρείας διαφοροποιήθηκαν σημαντικά απο την μια μέρα στην άλλη καθώς, ενώ την Δευτέρα είχαν δηλώσει πως θα “τροποποιήσει” την παραγωγή του smartphone, την Τρίτη ανακοίνωσαν πως η παραγωγή αναβλήθηκε εντελώς για την ασφάλεια των πελατών.

galaxy-note-7-20

Τα νέα δεν αποτέλεσαν έκπληξη για πολλούς. 

Το Note7 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα μέσα Αυγούστου, μαζεύοντας θετικές κριτικές. Ωστόσο, η Samsung αναγκάστηκε να το ανακαλέσει τον Σεπτέβριο έπειτα απο χιλιάδες μαρτυρίες πως το τηλέφωνο έπαιρνε ξαφνικά φωτιά.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης του κινητού ξεκίνησε μια εβδομάδα μετά, ωστόσο, μερικές απο τις νέες συσκευές – που υποτίθεται πως είχαν διορθωθεί- έπαιρναν και πάλι φωτιά.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;