Η κατάψυξη συμβάλλει στην καλύτερη συντήρηση των τροφίμων, σίγουρα, αλλά σε ορισμένες τροφές κάνει περισσότερο κακό απ'ότι καλό!
Η κατάψυξη συμβάλλει στην καλύτερη συντήρηση των τροφίμων, σίγουρα, αλλά σε ορισμένες τροφές κάνει περισσότερο κακό απ’ότι καλό!
Ορισμένα τρόφιμα δεν αντέχουν σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να γίνονται αυτομάτως ακατάλληλα προς κατανάλωση.
Δες μερικά απο τα φαγητά που δεν θα έπρεπε να βάλεις ποτέ στην κατάψυξη:
1. τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
2. αβγά
3. τηγανητά
4. καφές
5. μαγειρεμένα ζυμαρικά
6. σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού
7. αβοκάντο
8. πατάτες
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τα αποθηκεύσεις στο ψυγείο και να τα καταναλώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα!
Ακολούθησε το neolaia.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Logistics
Πλήρης Απασχόληση
03-01-2024
Μενίδι
Παραγωγή
Πλήρης Απασχόληση
09-01-2024
Κηφισιά
⚽🏀 LIVE SCORES
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..