Γιατί σε απάτησε ενώ σε θέλει; (Έρευνα)
Πόσες φορές έχουμε ακούσει την ατάκα "το μετάνιωσα" ή "παρασύρθηκα" μετά το "κέρατο"; Πολλές εννοείται, στη ζωή, σε σειρές, σε ταινίες... Τότε γιατί συνέβη εξαρχής;

 

7233825480

Πόσες φορές έχουμε ακούσει την ατάκα “το μετάνιωσα” ή “παρασύρθηκα” μετά το “κέρατο”; Πολλές εννοείται, στη ζωή, σε σειρές, σε ταινίες… Τότε γιατί συνέβη εξαρχής;

Υπάρχουν φορές που άνθρωποι που έχουν απατήσει τον σύντροφο τους, έχουν εκφράσει πως δεν σταμάτησαν ποτέ να τον θέλουν ή να τον αγαπούν. Όμως η απορία μένει, τι τους οδήγησε τότε σε αυτή την πράξη;

Το παραπάνω ερώτημα ήρθε να λύσει η παρακάτω έρευνα:

  • Σχεδόν το 50% των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησε πως ένιωθε συναισθηματική μοναξιά. 

Όχι πως αυτό ειναι δικαιολογία, αλλά πρέπει να έχουμε έναν μπούσουλα. Η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται στην επικοινωνία. Οι άνδρες τείνουν να μην εκφράζουν το πρόβλημα τους προφορικά στον σύντροφο τους αλλά…έμπρακτα. Προτιμούν να ξεσπάσουν αλλού, παρά να πουν στην σύντροφο τους το πρόβλημα τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, προτιμούν απλά να απατήσουν την σύντροφο τους.

  • Το 66% των ερωτηθέντων ανδρών απάντησε πως νιώθει τύψεις για την πράξη αυτή. Οι τύψεις αυτές τον βρίσκουν είτε εκείνη την στιγμή είτε αφού “τελειώσει” η πράξη.
  • Απο τους άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα, το 77% απάντησε πως ένας κοντινός του φίλος έχει παράνομη σχέση. 

Ομολογουμένως, είναι πιο εύκολο να κάνει κανείς την κοτσάνα- άνδρας γυναίκα- όταν την εκείνη έχει έντονη παρουσία στη καθημερινή ζωή του.

  • Ένα ποσοστό 40% των ανδρών γνώρισε την άλλη γυναίκα στην δουλειά. 

Δύσκολα ελέγξιμος τομέας, καλό είναι να έχεις τον νου σου για τα σημάδια απο νωρίς. Οι άνθρωποι περνούν πολλές ώρες στον χώρο εργασίας τους κάθε μέρα, πράγμα που δημιουργεί οικειότητες αναπόφευκτα. Το ζήτημα είναι να μην αναπτυχθούν πέρα απο κάποιο όριο.

  • Μόνο το 12% των αντρών απάντησε ότι η άλλη γυναίκα είναι πιο σέξι και ωραία από τη σύντροφό τους.

Σοκ; Και όμως, η γοητεία στην όλη υπόθεση δεν είναι η εμφάνιση του άλλου ατόμου, αλλά η ίντριγκα που λείπει απο τον “κατηγορούμενο”.

  • Ένα μικρό ποσοστό των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα (6%) δήλωσε πως έκανε σεξ με την άλλη γυναίκα το ίδιο βράδυ που την γνώρισε.

Και εδώ επιστρέφουμε σε προηγούμενο επιχείρημα μας, οι καταστάσεις αυτές συνήθως αυγατίζουν αργά και σταθερά. Μπορείς να το εντοπίσεις και να βγεις απο πάνω έγκαιρα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;