Τι κούρεμα κολακεύει τον κάθε τύπο προσώπου;
Στην απογείωση της εμφάνισης μιας γυναίκας, καθοριστικό ρόλο παίζει το κούρεμα που έχει και, ακόμα καλύτερα, το κούρεμα που έχει και κατα πόσο ταιριάζει με το πρόσωπο της!

collage6346

Στην απογείωση της εμφάνισης μιας γυναίκας, καθοριστικό ρόλο παίζει το κούρεμα που έχει και, ακόμα καλύτερα, το κούρεμα που έχει και κατα πόσο ταιριάζει με το πρόσωπο της!

 

Παρακάτω θα βρεις τι είδος προσώπου αντιστοιχεί, με βάση το μέγεθος και το σχήμα, σε κάθε μήκος μαλλιού:

Τετράγωνο σχήμα προσώπου

1-medium-layered-haircut-for-square-face
Στα τετράγωνα πρόσωπα πάνε όλα τα μήκη μαλλιών. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι μην τα κουρεύεις ποτέ ίσια. Στα τετράγωνα πρόσωπα ταιριάζουν τα φυλλαριστά μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο δεν δημιουργούνται γωνίες και στα μαλλιά, ενώ το φυλλάρισμα και το ανάλαφρο μαλλί, μαλακώνει τις έντονες γωνίες στο πρόσωπο και δημιουργεί μια πιο “στρογγυλοποιημένη” εικόνα.

Οβάλ σχήμα προσώπου

collage6346

Τα οβάλ πρόσωπα υποστηρίζουν όλα τα κουρέματα. Εφόσον συμβαίνει αυτό, άφησε τα να μακρύνουν το χειμώνα και κόψε ενα μακρύ καρέ το καλοκαίρι!

Μακρύ σχήμα προσώπου

Sarah-Jessica-Parker

Η ανάγκη που έχουν αυτού του είδους τα πρόσωπα, είναι τα μαλλιά να εξισορροπούν το μήκος του προσώπου. ¨Ενα τρικ για να συμβεί αυτό είναιη διόγκωση του κάτω μέρους των μαλλιών, όπως οι μπούκλες στο τελείωμα.

Στρογγυλό σχήμα προσώπου

layered-short-haircuts-for-round-faces

Οι κοπέλες με στρογγυλό πρόσωπο έχουν πάντα σκοπό να το κάνουν να φαίνεται λεπτότερο. Για να καταφέρεις αυτό το αποτέλεσμα, προτίμησε ασύμμετρα κουρέματα. Προσοχή: το μήκος του μαλλιού δεν πρέπει για κανένα λόγο να είναι μικρότερο απο εκείνο του προσώπου ως το σαγόνι.

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

bfc00e4c9143a544b5b60b40c54a9dab

Στις κοπέλες που έχουν πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς συστήνουμε να μην επιδιώκουν η κορυφή του κεφαλιού τους να έχει όγκο. Τα μαλλιά τους θα είναι ωραία πίσω απο τα αυτιά αν έχουν όγκο. Δύο δεδομένα: όχι όγκος και όχι μαλλιά πάνω στο πρόσωπο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1