Πόσο καιρό είναι ικανός ένας άντρας να περιμένει την κοπέλα του να ψωνίσει; (Έρευνα)
Τι μας εκνευρίζει περισσότερο όταν είμαστε για ψώνια; Δες το top 10!

 

 men-waiting-for-women-shopping-2

Η απάντηση είναι ΠΟΛΥ. Ο μέσος άνδρας σπαταλάει περίπου τρείς εβδομάδες της ζωής του περιμένοντας το άλλο του μισό να ψωνίσει.

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Daily Mail έδειξε πως οι άντρες περνούν γύρω στα 23, άβολα, λεπτά περιμένοντας την σύντροφο τους έξω απο το μαγαζί ή στα δοκιμαστήρια.

Όταν μιλάμε για ζευγάρια που επισκέπτονται τα μαγαζιά μαζί τουλάχιστον 2 φορές τον μήνα, οι αριθμοί είναι μεγαλύτεροι. Ο χρόνος αναμονής συνοψίζεται σε 47 λεπτά το μήνα ή 9 ώρες τον χρόνο.

Οι παραπάνω αριθμοί αντιστοιχούν σε 24 μέρες αναμονή κατά την διάρκεια της μέσης ενήλικης ζωής.

Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε εκ μέρους της εταιρείας Andrews Air Conditioning, αποκάλυψε επίσης πως το να περιμένεις τον σύντροφο σου να αγοράσει κάτι είναι απο τα πιο ενοχλητικά πράγματα στα ψώνια, μαζί με το στρίμωγμα, τις ουρές και τα μαγαζιά που έχουν πολλή ζέστη.

Η θερμοκρασία ενός μαγαζιού είναι τόσο σημαντική, που, εάν δεν μας ευχαριστεί, μπορεί να φύγουμε χωρίς να αγοράσουμε τίποτα.

Το να έχει ένα μαγαζί την σωστή θερμοκρασία παίζει σημαντικό ρόλο στην ευχαρίστηση που προσφέρουν τα ψώνια. Το 47% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε πως πολύ συχνά

Περίπου οι μισοί συμμετέχοντες παραδέχτηκαν πως, στο παρελθόν, έχουν νιώσει τόσο άβολα σε ένα μαγαζί, που κατέληξαν να φεύγουν χωρίς να κάνουν καμία αγορά.

 Ένας στους πέντε έχουν διαμαρτυρηθεί στον υπεύθυνο ή σε μέλος του προσωπικού σχετικά με την θερμοκρασία του μαγαζιού, είτε ήταν πολυ υψηλή ή πολυ χαμηλή, ενώ ενα 21% έχει επιθυμήσει να το κάνει.

Το γκάλοπ, στο οποίο συμμετείχαν 2000 ενήλικες, βρήκε πως οι μισοί απο τους άνδρες ακολουθούν τις συντρόφους τους μέσα στο μαγαζί που ψωνίζουν για τον εαυτό τους, ενώ το 37% βρίσκει ένα απόμερο σημείο και απλά περιμένει εκεί.

Άλλοι στέκονται ή κάθονται στην είσοδο του μαγαζιού, χαζεύουν στα κινητά τους, είτε μπαίνοντας στο ίντερνετ είτε στέλνοντας μηνύματα είτε μιλώντας.

Ένας στους δέκα έχει εκμεταλλευτεί τον χρόνο πηγαίνοντας να πάει να πάρει να πιεί ή να φάει.

men-waiting-for-women-shopping-7

Όπως είναι αναμενόμενο, 1/3 των ζευγαριών παραδέχτηκε πως το να αφήσει τον σύντροφο του να περιμένει ενώ ψωνίζει, έχει οδηγήσει σε καυγάδες. Με αποτέλεσμα πάνω απο 1/10 άντρες να αρνείται κατηγορηματικά να πάει για ψώνια με τη κοπέλα/γυναίκα του.

Η έρευνα δεν περιορίστηκε εκεί, παρά δημιούργησε μια λίστα με τα 10 πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να συμβούν την ώρα του shopping:

1. Λαοθάλασσα και στρίμωγμα

2. Μεγάλες ουρές στα ταμεία

3. Να μην υπάρχει το επιθυμητό μέγεθος σε ρούχο

4. Η υπερβολική ζέστη εντός του μαγαζιού

5. Μεγάλες ουρές για τα δοκιμαστήρια

6. Μόνο ένα ταμείο ανοιχτό, μέχρι να “υπερχειλίσει” απο κόσμο

7. Να μην μπορείς να βρεις μέλος του προσωπικού

8. Να μην έχει κανένα σημείο που να μπορείς να κάτσεις

9. Προσωπικό που “πέφτει πάνω σου” μόλις μπεις στο μαγαζί ενώ απλά θες να χαζέψεις

10. Πιεστικοί πωλητές

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;