Αυτές είναι οι χειρότερες στάσεις στο σεξ για μια γυναίκα σύμφωνα με έρευνα!
Αυτές είναι οι χειρότερες στάσεις στο σεξ για μια γυναίκα σύμφωνα με έρευνα!

c047f10922202296c2444ecc0ce9e2c7

Σε έρευνα που διεξήχθη από το Women’s Health και στην οποία συμμετείχαν 1200 γυναίκες αποκαλύφθηκαν οι 5 χειρότερες στάσεις στο sex για μια γυναίκα. Λέγοντας χειρότερες εννοούν τόσο εκείνες στις οποίες είτε νιώθουν άβολα, είτε δεν τις ευνοούν ώστε να φθάσουν σε οργασμό.

1. Η Doggy Style:
Ένας λόγος που δεν της αρέσει πάρα πολύ είναι ότι λόγω της φύσεως της στάσης ο κόλπος της κινδυνεύει να μην υγραίνεται τόσο πολύ, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε πόνο κατά την πραγματοποίησή της. Ένας ακόμη λόγος είναι ότι πολλές γυναίκες νιώθουν κάπως μειονεκτικά όταν την εκτελούν καθώς νιώθουν υποταγμένες στο σύντροφό τους.

2. Η στάση «γυναίκα από πάνω»:
Εδώ έχει να κάνει με θέματα ανασφάλειας, καθώς πολλές γυναίκες δεν είναι πλήρως ευχαριστημένες με την εικόνα του σώματός τους κι έτσι στη συγκεκριμένη στάση, αισθάνονται «εκτεθειμένες» καθώς ο σύντροφός τους είναι σε θέση να δει πλήρως το σώμα τους, με κάθε του ατέλεια.

3. Η στάση «Ανάποδο Cowgirl»:
Παρόλο που μοιάζει περιπετειώδης και sexy ως στάση, για πολλές γυναίκες θεωρείται κάπως δύσκολη στην εκτέλεσή της, καθώς απαιτεί αρκετή δύναμη στα πόδια κατά την κίνησή της. Επιπλέον, για τη γυναίκα είναι αρκετά δύσκολο να φτάσει στην κορύφωση στη συγκεκριμένη στάση.

4. Η «ιεραποστολική»:
Αν και ξεκούραστη για τη γυναίκα ως στάση, ωστόσο θεωρείται κάπως βαρετή. Επιπλέον αν το μέγεθος του πέους του συντρόφου της είναι κάτω το μετρίου, είναι δύσκολο για μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό όντας στη συγκεκριμένη στάση.

5. Η «69»:
Επειδή είναι αρκετά δύσκολο να κάνει δύο πράγματα ταυτόχρονα: και να προσπαθεί να ικανοποιήσει το σύντροφό της, ενώ ταυτόχρονα και κάνει focus «πνευματικά» και σωματικά και στη δική της ευχαρίστηση. Καταλήγει έτσι να μην μπορεί να αφοσιωθεί πλήρως σε κανένα από τα δύο, ούτε στο να κάνει εκείνη σωστά στοματικό έρωτα στο σύντροφό της, ούτε στο να απολαύσει το στοματικό έρωτα που δέχεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;