Το απίστευτο γιοτ που ενοικοιάζεται για 240.000 ευρώ την εβδομάδα!
Το «MY The Wellesley» , ναι έτσι λέγεται αυτός ο "μικρός" πλεούμενος παράδεισος, βραβεύτηκε τον Μάιο, ως το καλύτερο γιοτ, στο MYBA Charter Show στη Γένοβα της Ιταλίας.

Wellesley2

Το «MY The Wellesley» , ναι έτσι λέγεται αυτός ο “μικρός” πλεούμενος παράδεισος, βραβεύτηκε τον Μάιο, ως το καλύτερο γιοτ, στο MYBA Charter Show στη Γένοβα της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το γιοτ δίνεται για ενοικίαση έναντι 240 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα στους εύπορους πελάτες ενός ξενοδοχείου.

Το «MY The Wellesley» μπορεί να φιλοξενήσει 12 καλεσμένους, ενώ έχει μέχρι και εξωτερικό σινεμά! Δωδεκαμελές είναι και το πλήρωμα και περιλαμβάνει σεφ, μασέρ και πιστοποιημένο εκπαιδευτή καταδύσεων που θα φροντίσουν τους φιλοξενούμενους στο γιοτ καθώς αυτό πλέει προς Μονακό ή Σαιντ Τροπέ.

Το «MY The Wellesley» διαθέτει περίπου 353 τετραγωνικά μέτρα εξωτερικών χώρων σε τρία καταστρώματα. Στους εσωτερικούς χώρους υπάρχουν έξι καμπίνες και μια σουίτα με πανοραμική θέα στη θάλασσα ενώ το κάθε μπάνιο έχει ξεχωριστό design και είναι φτιαγμένο από ιταλικό μάρμαρο.

Στο lounge διατίθεται συλλογή εκλεκτών πούρων σε ειδικό υγραντήρα αλλά και επιλογή από ακριβά ποτά με τα οποία ταιριάζουν.

Wellesley1 Wellesley2 Wellesley3 Wellesley4 Wellesley5 Wellesley6 Wellesley7 Wellesley8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;