Η πιο ευρωπαϊκή κινηματογραφική εβδομάδα είναι αυτή!
Αυτές είναι οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας!

Highway-to-Hellas-2015

Ο Ιδιωτικός Βίος του Μάξουελ Σιμ

Ο Μάξουελ Σιμ έχει πιάσει πάτο! Ο πατέρας του τον έχει αποκληρώσει, η γυναίκα του τον χώρισε, με την κόρη του δεν μπορεί να συνεννοηθεί, ενώ συνειδητοποιεί ότι παρόλο που έχει 47 φίλους στο Facebook, δεν έχει κανέναν με τον οποίο μπορεί να μοιραστεί το πρόβλημα του.

Κάπου εκεί, δέχεται μια επαγγελματική πρόταση, να γίνει πωλητής και να πρέπει να οδηγήσει κατά μήκος όλη τη νότια Γαλλία. Με καλή πρόθεση, ανοικτό μυαλό και μια φιλική φωνή στο GPS του αυτοκινήτου, το ταξίδι του Μάξουελ σύντομα θα πάρει μια λάθος στροφή, όχι μόνο αυτή του δρόμου, αλλά και της δικής του προσωπικής «οδύσσειας».

Διασκεδαστικό γαλλικό road movie από βιβλίο του Τζόναθαν Κόου.

Σκηνοθεσία: Μισέλ Λεκλέρ

Ηθοποιοί: Ζαν Πιερ Μπακρί, Βαλέρια Γκολίνο, Ματιέ Αμαλρίκ

Δείτε το τρέιλερ:

Από Μακριά

Δράμα του σκηνοθέτη από τη Βενεζουέλα Λορέντζο Βίγκας που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο 72ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

Ο πλούσιος μεσήλικας, Αρμάντο, προσελκύει νεαρούς άντρες στο διαμέρισμα του και, με αντάλλαγμα χρήματα, ζητά από αυτούς να τους κοιτά δίχως να τους αγγίζει. Από μακριά. Επίσης παρακολουθεί από μακριά έναν ηλικιωμένο επιχειρηματία με τον οποίο, όπως δείχνουν τα πράγματα, είχε μια τραυματική σχέση. Η πρώτη επαφή του Αρμάντο με τον νεαρό Ελντερ είναι βίαιη, αλλά αυτό δεν αποθαρρύνει τον μοναχικό άντρα. Ο Έλντερ συνεχίζει και επισκέπτεται τον Αρμάντο, λόγω των χρημάτων, αλλά δημιουργείται άθελα τους μια προσωπική σχέση. Το στοιχειωμένο παρελθόν του Αρμάντο όμως τους επισκιάζει και ο Έλντερ τελικά θα κάνει την απόλυτη πράξη στοργής για τον Αρμάντο.

Σκηνοθεσία: Λορέντζο Βίγας

Πρωταγωνιστούν: Αλφρέδο Κάστρο, Λουίς Σίλβα

Δείτε το τρέιλερ:

Έρωτας αλά Καταλανικά

Η συνέχεια της εμπορικά επιτυχημένης κωμωδίας «Έρωτας Αλά Ισπανικά». Ο Ράφα και η Αμάγια έχουν χωρίσει και η Αμάγια έχει ένα νέο φίλο, τον Καταλανό Πάου. Τρομοκρατημένος πως η κόρη του θα παντρευτεί έναν ξένο και μάλιστα έναν Καταλανό, ο Κόλντο ταξιδεύει για πρώτη φορά έξω από την Χώρα των Βάσκων για να βρει τον Ράφα και μαζί να σαμποτάρουν τον επικείμενο γάμο της Αμάγια με τον Πάου. Απέναντι στον Καταλανό μνηστήρα της Αμάγια, ο Ράφα θα κάνει ό,τι χρειαστεί: ακόμα και να προσποιηθεί πως είναι Καταλανός… Αυτή θα είναι και η τελευταία ευκαιρία του Ράφα να μην χάσει για πάντα το κορίτσι που αγαπά.

Σκηνοθεσία: Εμίλιο Μαρτίνεθ-Λάθαρο

Πρωταγωνιστούν: Ντάνι Ροβίρα, Κάρα Ελεχάλντε, Κλάρα Λάγο, Ρόσα Μαρία Σαρδά, Κάρμεν Μάτσι.

Δείτε το τρέιλερ:

Χωρίς Παιδιά

Αργεντίνικη ρομαντική κομεντί. Ο Γκαμπριέλ χώρισε πριν από τέσσερα χρόνια. Από τότε η Σόφια, η οκτάχρονη κόρη του είναι το κέντρο της ζωής του. Κατηγορηματικά αντίθετος σε οποιοδήποτε φλερτ ή νέο έρωτα, χαρίζει όλη του την ενέργειά στην κόρη και τη δουλειά του. Μέχρι τη στιγμή που στην ζωή του θα μπει η Βίκυ μια όμορφη, ανεξάρτητη και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα που στην πρώτη τους συνάντηση, και χωρίς να ξέρει τίποτα για τη ζωή του, του παραθέτει τον μοναδικό της όρο σε οποιαδήποτε νέα γνωριμία: δεν θα κάνει ποτέ σχέση με κάποιον που έχει παιδιά. Πριν καν το καταλάβει, ο Γκαμπριέλ της αποκρύπτει ότι είναι πατέρας, ξεκινώντας ένα καθημερινό «μαρτύριο» ψεμάτων και ελιγμών προκειμένου να μην τη χάσει από τη ζωή του.

Σκηνοθεσία: Άριελ Γουίνογκραντ

Πρωταγωνιστούν: Ντιέγκο Περέτι, Μαριμπέλ Βερντού, Γκουανταλούπε Μανέντ.

Δείτε το τρέιλερ:

Ραντεβού στην Ελλάδα

Γερμανική (αντι )μνημονιακή κωμωδία με ελληνικό άρωμα.

Ο Jörg είναι υπάλληλος μιας τράπεζας, της Munich AVA Βank, και φθάνει στο ελληνικό νησί «Παλλαδίκι» για να ελέγξει κάποια δάνεια που δόθηκαν παλαιότερα στον δήμο του νησιού. Υποψιάζεται ότι ο ηλεκτρικός σταθμός και το νοσοκομείο που δόθηκαν ως εγγυήσεις δεν υπάρχουν καν. Φυσικά οι Έλληνες δεν είναι ανόητοι: Ο Jörg συνοδεύεται συνεχώς από έναν πονηρό ελληνογερμανό τον Πάνο που φροντίζει ώστε οι έρευνες του Γερμανού να εμποδίζονται συνεχώς. Έτσι μία Οδύσσεια ξεκινάει για τον Jörg ο οποίος είναι μόνος του απέναντι σε ένα ολόκληρο νησί. Όμως όσο οι μέρες περνούν και γνωρίζει τον τόπο και τους κατοίκους του, τόσο συνειδητοποιεί πόσο καθοριστικός θα είναι ο ρόλος του στο μέλλον αυτών των ανθρώπων και αναρωτιέται σε ποιον αξίζει περισσότερο να σωθεί: στην τράπεζα ή στο όμορφο ελληνικό νησί με τους εγκάρδιους κατοίκους;

Σκηνοθεσία: Άρον Λέχμαν

Πρωταγωνιστούν: Κριστόφ Μαρία Χερμπστ, Αδάμ Μπουσδούκος, Ακύλλας Καραζήσης, Χρήστος Βαλαβανίδης, Γιώργος Κοτανίδης, Ερρίκος Λίτσης, Γεωργία Τσαγκαράκη, Κλεοπάτρα Μάρκου.

Δείτε το τρέιλερ:

Μια Αγελάδα στο Παρίσι

Ο Fatah, ένας ταπεινός αγρότης από την Αλγερία, έχει μάτια μόνο για την αγελάδα του τη Jacqueline την οποία ονειρεύεται να πάρει μαζί του στο Παρίσι για να διαγωνιστεί στη διεθνή αγροτική έκθεση. Όταν επιτέλους λάβει την πολύτιμη πρόσκληση, προς έκπληξη όλου του χωριού, φεύγει από την πατρίδα του για πρώτη φορά, παίρνει ένα φέρι μποτ για τη Μασσαλία και διασχίζει όλη τη Γαλλία με τα πόδια για να φτάσει στο προορισμό του. Ο Fatah και η Jacqueline θα συναντήσουν ανθρώπους και πολλές εκπλήξεις και θα ζήσουν μια ξεκαρδιστική περιπέτεια γεμάτη μεγάλες στιγμές.

Γαλλική κοινωνική κωμωδία

Σκηνοθεσία: Μοχάμεντ Χαμιντί

Πρωταγωνιστούν: Λαμπέρ Γουίλσον, Ζαμέλ Ντεμπούζ, Φατσά Μπουαγιαχμέντ

Δείτε το τρέιλερ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;