5+1 Ξένες σειρές για να
Καλοκαίρι στην Αθήνα ή στο χωριό με τους γονείς; 5+1 ξένες σειρές που αξίζει να δεις και να "σκοτώσεις" το χρόνο!

american-horror-story-season3

Είμαστε και εμείς που για κάποιο λόγο μείναμε Αύγουστο στην Αθήνα ή που αναγκαστικά θα πάμε στο “χωριό” με τους γονείς ενώ δε θέλουμε καθόλου (ελπίζω τουλάχιστον να έχετε ίντερνετ) και καταλήγουμε να βλέπουμε ξένες σειρές και το καλοκαίρι.

Γι’ αυτό σας προτείνουμε 5 ξένες σειρές που αξίζει να δείτε:

American Horror Story..γιατί είσαι λάτρης των θρίλερ αλλά θέλεις και το κάτι παραπάνω. 

Το American Horror Story είναι αγαπημένη σειρά γιατί πρώτον είναι αυτοτελής άρα η αγωνία τελειώνει σε κάθε σεζόν και δεύτερον έχει εξαιρετικό cast. Επιπλέον εννοείται ότι έχει φοβερή σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια και πολλές μα πολλές ανατροπές!

Ξεχωρίζουμε (αν και είμαστε από τους λίγους) τη δεύτερη σεζόν Asylum και τη τελευταία Hotel διότι τις θεωρούμε ξεκάθαρα πιο “άρρωστες” από τις προηγούμενες.

 Supernatural για να βεβαιωθούμε ότι πιάσαμε όλους τους fans του υπερφυσικού. 

Ναι το ξέρουμε ότι παιζόταν κάποια περίοδο σε ελληνικό κανάλι αλλά και πάλι δεν έπαιξε ποτέ όλες τις σεζόν και στο καλύτερο σταμάτησαν. Αξίζει να το δεις από την αρχή, αν και στη τελευταία σεζόν δε ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι ακριβώς γίνεται πλέον. Όπως και να έχει μέχρι και την 5η είναι μια φοβερή σειρά με συνεχείς ανατροπές και για τους λάτρεις του υπερφυσικού είναι ό,τι πρέπει!

Mad Men…γιατί το “vintage” έχει άλλη αξία.

Αυτή τη σειρά θα τη δεις για το hype που λέμε και στο χωριό μου. Ταξίδι στη Νέα Υόρκη των 60’s την εποχή που γεννιέται η διαφήμιση. Μπορεί φευγαλέα να έχεις δει κάποια επεισόδια σε κάποιο ελληνικό κανάλι που παιζόταν αλλά σίγουρα δε τα έχεις δει όλα και πίστεψε με αξίζει.

Six Feet Under γιατί θέλεις την κοινωνικοδραματική πλευρά της ζωής. 

 

Αν και το στόρι με το γραφείο κηδειών και ο τίτλος ίσως δε σε κάνουν να θέλεις να το δεις είναι μια σειρά που θα σε εκπλήξει και από το πουθενά μπορεί να γίνει η αγαπημένη σου. Ενδέχεται κιόλας να σε συγκινήσει πολύ, εντάξει Grey’s Anatomy δεν είναι αλλά κατάλαβες…

Big Bang Theory…γιατί έπρεπε να βάλουμε και μια κωμωδία στη λίστα μας. 

Δε βάλαμε όμως μια τυχαία κωμωδία, επιλέξαμε μια από τις καλύτερες που επίσης έχουμε δει αποσπασματικά στην ελληνική τηλεόραση και αξίζει να ολοκληρώσουμε κάποια στιγμή. Περνάει η ώρα ευχάριστα και είναι ό,τι πρέπει!

+1 Mr. Robot…γιατί θέλεις το κάτι διαφορετικό. 

Το Mr Robot είναι βασικά μία από τις σειρές που αναρωτιέσαι “πώς και την άφησαν να γυριστεί”. Με το slogan “Fuck Society” μπορείς να καταλάβεις ότι ο τύπος όχι απλά το κάνει, το πάει και σε άλλο επίπεδο. Αξίζει να την δεις, αν και έχει μόνο έναν κύκλο και ο δεύτερος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;