Αυτή είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας για ένα ζευγάρι!
οτέ δε ξέρεις τι μπορεί να προκύψει αλλά σίγουρα έχεις αναρωτηθεί εάν υπήρχε μια ιδανική ηλικία για τα ζευγάρια ποια θα ήταν;

famous-couples

Μπορεί να τύχει να κάνεις σχέση με κάποιον μεγαλύτερο, συνομήλικο ή ακόμη και μικρότερο από εσένα. Ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να προκύψει αλλά σίγουρα έχεις αναρωτηθεί εάν υπήρχε μια ιδανική ηλικία για τα ζευγάρια ποια θα ήταν;

Η αλήθεια είναι πώς ακόμη και η επιστήμη διχάζεται σε αυτό το ερώτημα, καθώς παρ’ ότι έχουν διεξαχθεί αρκετές έρευνες δεν έχουν καταλήξει κάπου συγκεκριμένα. Οι παράγοντες και οι συνθήκες είναι διαφορετικές.

Ωστόσο, μια πρόσφατη έρευνα που δημοσίευσε ο Independent και έγινε από το Πανεπιστήμιο Emory στην Ατλάντα έδειξε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, τόσο πιο πιθανό είναι να χωρίσει.

Μία διαφορά ηλικίας της τάξης του 18%αυξάνει κατά 18% τις πιθανότητες να χωρίσει το ζευγάρι, ενώ μία διαφορά ηλικίας 10 ετών, αυξάνει την πιθανότητα στο 39%. Τέλος η διαφορά ηλικίας 20 ετών, καθιστά σχεδόν αδύνατο να μείνει το ζευγάρι μαζί, αφού σύμφωνα με την έρευνα η πιθανότητα να χωρίσει είναι 95%.

Εν τέλει διαπιστώθηκε ότι η καλύτερη διαφορά ηλικίας είναι αυτή του ενός έτους. Αν και οι επιστήμονες τονίζουν πώς οι συνθήκες είναι διαφορετικές και δεν είναι απαραίτητο προφανώς πώς ένα ζευγάρι που έχει 8 χρόνια διαφορά δε μπορεί να κρατήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;