Ζώδια: Τι είδους σεξουαλικά όνειρα βλέπει το καθένα;
Το συνηθέστερο ερωτικό όνειρο που βλέπει το κάθε ζώδιο και η αντίστοιχη ερμηνεία του!

Το κάθε ζώδιο, βάσει των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς τους, βλέπει σεξουαλικά όνειρα, που συχνά αποτυπώνουν τις φαντασιώσεις του.

Δες στη συνέχεια ποιο είναι το πιο κοινό είδος ερωτικού ονείρου για το κάθε ζώδιο, καθώς και την ερμηνεία του.

ΚΡΙΟΣ
Βλέπει συνήθως σεξουαλικά όνειρα με κάποιον δεσμευμένο.
Ως και στον ύπνο του θέλει να είναι «κυνηγός», ακόμη κι αν ο άλλος είναι «πιασμένος». Το όνειρο σου συμβολίζει ότι θα ήθελες να είσαι σε μια σχέση και να βιώσεις την ενέργεια της αγάπης. Εναλλακτικά, το όνειρο δείχνει έλλειψη ακεραιότητας από την πλευρά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Βλέπει συνήθως σεξουαλικά όνειρα με μια γυναίκα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι ομοφυλόφιλη. Συνήθως οι γυναίκες στα σεξουαλικά σου όνειρα, συμβολίζουν την βαθιά σχέση σου με την αισθησιακή θεά μέσα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βλέπει συνήθως σεξουαλικά όνειρα που περιλαμβάνουν στοματικό έρωτα.
Αν ονειρευτείς ότι είτε δέχεσαι, είτε προσφέρεις στοματικό έρωτα, σημαίνει ότι είσαι στο σωστό δρόμο και απλά πρέπει να συνεχίσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Σημαίνει, επίσης, ότι διακατέχεσαι από δημιουργικότητα. Αν δεις όμως ότι εσύ ζητάς να σου κάνουν στοματικό σεξ στο όνειρό σου, σημαίνει ότι λαχτάρας να αισθανθείς ικανοποιημένη με τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ
Βλέπει συνήθως σεξουαλικά όνειρα με κάποιον διάσημο.
Δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι σου αρέσουν οι διάσημοι αλλά ότι με κάποιο τρόπο« γιορτάζεις» μια πτυχή του εαυτού σου. Αν κανείς σεξ με ένα σταρ, τότε συνδέεσαι βαθιά με την δύναμη, την επιρροή και την αίγλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βλέπει συνήθως όνειρα σεξουαλικής επαφής μ’ ένα ζώο.
Στα όνειρά σου όμως, το σεξ μ’ ένα ζώο αντιπροσωπεύει το ότι πρέπει να αγκαλιάσεις την άγρια πλευρά σου. Σου δείχνει μια πτυχή του εαυτού σου που συνήθως κρύβεις και σε καλεί να γίνεις λίγο πιο ανεξέλεγκτη, αυθεντική και αδάμαστη στον τρόπο που εκφράζεσαι στη ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Συνήθως βλέπει όνειρα αυτό-ικανοποίησης.
Είναι ένα πραγματικά καλό όνειρο γιατί αντιπροσωπεύει την αυτό-αποδοχή και την αγάπη σου απέναντι στον εαυτό σου. Άλλωστε με αυτό τον τρόπο, περνά το μήνυμα υποσυνείδητα ότι πρέπει να αποδεχθείς και να αγαπήσεις το ποια είσαι, με τις ατέλειες ή τις αδυναμίες σου, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συνήθως βλέπει  όνειρα με «back door» sex.
Αυτό το όνειρο αντιπροσωπεύει την υποβολή και τον έλεγχο. Μπορεί να φοβάσαι να παραδοθείς στους πόθους και τις επιθυμίες των άλλων. Όπως και στην επιθυμία τους για το συγκεκριμένο είδος σεξ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συνήθως βλέπει σεξουαλικά όνειρα με τον καλύτερό του/της φίλο.
Έχεις δημιουργήσει μια εντελώς φιλική- πλατωνική σχέση μ’ ένα εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου – και ξαφνικά πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα σεξουαλικά σου όνειρα. Ο περιπετειώδης χαρακτήρας σου σίγουρα δεν θα έλεγε «όχι» σε μια τέτοια πρωτόγνωρη περιπέτεια, αλλά προφανώς ο φίλος σου έχει μια ποιότητα που θαυμάζεις ή την αποζητάς για τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συνήθως βλέπει σεξουαλικά όνειρα με τον εργοδότη του ή με κάποιο άλλο άτομο με μεγάλη επιρροή.
Το σεξ στο χώρο εργασίας μπορεί να είναι το πιο κοινό σεξουαλικό όνειρο, στους εκπροσώπους του ζωδίου σου, όχι μόνο γιατί περνάς ατέλειωτες ώρες στην δουλειά, αλλά γιατί υπάρχει πιθανότητα πραγματικά να έλκεσαι σεξουαλικά από το αφεντικό σου. Το να κανείς σεξ μαζί του σ’ ένα όνειρο, αναφέρεται πιθανόν στο υποσυνείδητό σου που συμβολίζει τη δική σου ικανότητα να λαμβάνεις αποφάσεις και να ενεργείς ως αρχηγός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συνήθως βλέπει σεξουαλικά όνειρα μ’ έναν άγνωστο.
Συνήθως σε εξιτάρει να συναντάς διάφορους νέους ανθρώπους. Σύμφωνα με την ερμηνεία των ονείρων, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ανακαλύπτεις ιδιότητες που θέλεις να έχει ένας σύντροφός σου που δεν τον έχεις βρει ακόμα.

ΙΧΘΥΣ
Συνήθως βλέπει σεξουαλικά όνειρα, όπου ο σύντροφός του τον/την απατά.
Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο σύντροφος σου είναι άπιστος, απλά αντιπροσωπεύει την πιθανή έλλειψη προσοχής που μπορεί να νιώθεις ή τους φόβους εγκατάλειψης που σε διακατέχουν.


Πηγή:astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;