Πραξικόπημα στην Τουρκία: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι ανέλαβε την εξουσία
Πραξικόπημα στη Τουρκία, ο στρατός ανακοίνωσε ότι ανέλαβε την εξουσία. Δείτε αναλυτικά!

tank123

Πανικός επικρατεί αυτήν την ώρα στην Τουρκία, όπου είναι σε εξέλιξη στρατιωτικό πραξικόπημα, όπως επιβεβαίωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπινάλι Γιλντιρίμ,

Ο στρατός έστειλε email στους δημοσιογράφους ότι κατέλαβε την εξουσία.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Άγκυρα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, ο οποίος μετέδωσε πως στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την Άγκυρα. Παράλληλα, όπως μετέδωσαν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα, η γέφυρα του Βοσπόρου και η γέφυρα Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ στην Κωνσταντινούπολη έκλεισαν αργά σήμερα, χωρίς να αναφερθεί η αιτία.

Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε εικόνες από άρματα μάχης στην είσοδο του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης Ατατούρκ.

«Κάποιοι άνθρωποι παρανόμως πραγματοποίησαν μια παράνομη ενέργεια εκτός ιεραρχίας», δήλωσε ο Γιλντιρίμ σε σχόλια που μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV .

«Αυτή η κυβέρνηση εκλεγμένη από το λαό παραμένει να έχει τον έλεγχο. Αυτή η κυβέρνηση θα αποχωρήσει όταν ο λαός το αποφασίσει».

Η Τουρκία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, αναμένονται εξελίξεις.

Έριξαν μαύρο σε τηλεόραση και social media δείτε εδώ περισσότερα

Ο Ερντογάν ζήτησε άσυλο από Γερμανία και αυτή το απέρριψε, δυνατή “έκρηξη” στην Άγκυρα, δείτε εδώ αναλυτικά τι ακριβώς συμβαίνει. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;