Καν' το όπως η Καλίσι: 5 τρόποι για να δικαιολογήσεις την αναβλητικότητά σου!
Η Καλίσι μας δίνει πέντε καλούς λόγους να εξηγήσουμε την αναβλητικότητα μας και γιατί λογικά θα χάσουμε αυτή την εξεταστική και θα πάμε Σεπτέμβρη.

καλίσι

Διανύουμε αισίως την 6η σεζόν στο Game of Thrones και η Καλίσι ακόμα δεν έχει φτάσει στο Westeros.

Η αλήθεια είναι πώς δε μπορείς να την πεις αναβλητική διότι έχει καλές δικαιολογίες που δεν τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής.

Γι’ αυτό και εγώ εμπνεύστηκα από τη μητέρα των δράκων, δίκαιη διεκδικήτρια του θρόνου (ίσως και λίγο από την εξεταστική) και έγραψα πέντε τρόπους για να δικαιολογήσεις την αναβλητικότητα σου.

Πέντε καθημερινές δικαιολογίες που μπορείς να πεις στον καθένα, κυρίως στους γονείς σου και να καταλάβουν γιατί δε μπορείς να συγκεντρωθείς να διαβάσεις.

1.Γνώρισες τον έρωτα της ζωής σου

Έχεις ένα στόχο: Να φτάσεις στο Westeros Να περάσεις μαθήματα στην εξεταστική και να πάρεις πτυχίο. Βγαίνεις για ένα τελευταίο ποτό πριν αποφασίσεις να μείνεις εσώκλειστος για να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στο διάβασμα και από το πουθενά γνωρίζεις ένα τύπο!

tumblr_mho5az8INs1qcqa3io6_250

Στην αρχή το παίζεις δύσκολη διότι θυμάσαι τα λόγια της μάνας σου όταν έδινες Πανελλήνιες “μην ερωτευτείς, δε θα μπορείς να συγκεντρωθείς” αλλά λίγο το ψαρωτικό βλέμμα όταν κατέβαινε από το άλογο  την σκάλα, λίγο το ψηλός, μελαχρινός με μούσια, υπέκυψες στα τραύματα σου και ερωτεύτηκες.

Ο,τι και να πει η μάνα σου θα έχει δίκιο αλλά πας δικαιωματικά για Σεπτέμβρη. Πώς να το κάνουμε, μια στο τόσο συμβαίνει να ερωτευτείς, να μη το χαρείς;

tumblr_mzmb8bO0ZX1tp4k30o1_500

2. Πεθαίνει ο έρωτας της ζωής σου  Χωρίζεις και περνάς φάση άρνησης.

Ερωτεύεσαι, το ζεις, αφήνεσαι…και ξαφνικά τον τσιμπάει μια μέλισσα, αποφασίζει να σε χωρίσει.

2ir1b7k

Περνάς φάση άρνησης. Εάν ήσουν από αυτούς που μπορείς να συνδυάσεις έρωτα και διάβασμα, τώρα είναι που πας δικαιωματικά για Σεπτέμβρη.

giphy

3. Περιμένεις να μεγαλώσουν οι δράκοι, τα κουτάβια που σου πήρε δώρο ο τύπος που έκανε  το κονέ με τον πρώην.

Μέσα σε όλα ο τύπος που έκανε κονέ με τον πρώην και γενικά δε συμπαθείς πολύ, σου έκανε δώρο τρία αβγά  κουταβάκια, τα οποία προφανώς θέλουν στοργή. Εσύ φυσικά και είσαι έτοιμη να τους την προσφέρεις απλόχερα (Οτιδήποτε αρκεί να μην ασχοληθείς με την εξεταστική).

Daenerys-keeps-close-watch-over-them-unsure-ll-ever-hatch

Η μάνα σου εκνευρισμένη που ερωτεύτηκες, χώρισες και ήδη έχεις χάσει την μισή εξεταστική, δεν είναι καθόλου σε φάση να προσέχει και τα τρία αβγά  κουτάβια. Οπότε, τα προσέχεις ευλαβικά και περιμένεις να μεγαλώσουν.

tumblr_me7l4v9jQZ1rlywduo1_500

4. Οι δράκοι τα κουτάβια δεν εκπαιδεύονται με τίποτα! + Ακραίο plot twist: Χάνεις το ένα.

Προσπαθείς αλλά μάταια. Είναι ατίθασα αυτά τα κουτάβια. Μέσα στον πανικό, όπου κάπου ο στρατός σου οι φίλοι σου έχουν δώσει αρκετά κίνητρα ώστε να συνεχίσεις τον αγώνα της εξεταστικής, χάνεις το ένα κουτάβι. Τρελαίνεσαι.

10908879b81fb609e0e2e5c9d460560b

Μπορεί να στα πήρε ο τύπος που δε συμπαθείς ιδιαίτερα αλλά αυτά τα αγάπησες. Περνάς φάση άρνησης και δικαιωματικά πας για Σεπτέμβρη.

5. Βρίσκεις τον δράκο το κουτάβι, γυρίζεις στο μπαρ που γνώρισες τον πρώην σου και εκεί γίνεται ένα μπέρδεμα με την παρέα του.

Είσαι χαρούμενη, βρήκες τον μικρό Ντρόγκαν, που πλέον έχει μεγαλώσει. Παραμένει ατίθασος αλλά τον αγαπάς και γυρίζεις στο μπαρ που ξεκίνησαν όλα. Νοσταλγία; Επιλογή; Ηλιθιότητα; Το κάνεις επειδή μπορείς. Εκεί βλέπεις την παρέα του πρώην σου. Αυτοί για κάποιο λόγο δε σε πάνε πολύ, τσακώνεστε γίνεται ένα μπέρδεμα, τους δικάζεις όλους και φεύγεις like a boss.

tumblr_inline_nyaqdxyfoE1sack4t_500

Ωστόσο, όλο αυτό προφανώς και σου παίρνει χρόνο. Αρκετό ώστε να χάσεις το επόμενο μάθημα και να αποφασίσεις να μη το δώσεις. Έτσι, καταλήγεις να έχεις χάσει παραπάνω από τη μισή εξεταστική. Το παίρνεις πλέον απόφαση και μη έχοντας άλλη επιλογή πας για Σεπτέμβρη.

tumblr_n00v53P8kk1se9fcoo2_500

Κάπως έτσι, τόσο απλά, τόσο καθημερινά, σας έδωσα πέντε καλές δικαιολογίες που μπορείτε να πείτε στον καθένα και να σας καταλάβει. Γιατί εάν αυτοί δεν είναι σοβαροί λόγοι να χάσεις την εξεταστική του Ιουνίου, τότε ποιοι είναι;

Να ξέρεις όμως ότι όλα μια απόφαση είναι και θα τα καταφέρεις τελικά, θα κάτσεις στον Σιδερένιο θρόνο  θα πάρεις πτυχίο, εγώ πιστεύω σε σένα (και σε μένα).

throneismine

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;