ΟΑΕΔ: Έναρξη εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθµούς
Ενημερώσου!

ΟΑΕΔ

Από τον ΟΑΕΔ, ξεκινάει η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθµούς.

Υποβολή Αιτήσεων

Η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών– νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθµούς του ΟΑΕ∆ για τη σχολική χρονιά 2016-2017 θα γίνει από τις 27 Μαΐου 2016 έως και τις 10 Ιουνίου 2016.

Στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθµούς του ΟΑΕ∆ γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 µηνών έως και 4,5 ετών(προνήπια).

  • Η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθµών αρχίζει την 1η Σεπτεµβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του εποµένου έτους, επί πέντε ηµέρες την εβδοµάδα, δηλαδή από ∆ευτέρα έως Παρασκευή. Το ωράριο λειτουργίας των Σταθµών ξεκινά στις 06:45 και τελειώνει στις 16:00.
  • Οι Βρεφονηπιακοί Σταθµοί διακόπτουν τη λειτουργία τους, για τις θερινές διακοπές τον µήνα Αύγουστο και α) από 24 ∆εκεµβρίου µέχρι και την 5η Ιανουαρίου, β) από τη Μεγάλη Πέµπτη µέχρι και την Κυριακή του Θωµά, καθώς και κατά τις επίσηµες αργίες των ∆ηµοσίων Υπηρεσιών και τις τοπικές εορτές.
  • Στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθµούς, εφαρµόζεται ηµερήσιο πρόγραµµα δηµιουργικής απασχόλησης που εξασφαλίζει την αρµονική ψυχοσωµατική ανάπτυξη των παιδιών.
  • Η φιλοξενία των βρεφών-νηπίων είναι δωρεάν. Οι γονείς–κηδεµόνες των βρεφών-νηπίων για να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Σταθµούς τις εργάσιµες ηµέρες από τις 09.00 έως τις 14.00.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;