Διδακτορικό πρόγραμμα σπουδών DOC2AMU
Μάθε περισσότερα!

Παιδεία: Ποια τμήματα έχουν τους περισσότερους διδακτορικούς φοιτητές;

Το Πανεπιστήμιο Aix-Marseille (AMU) ανακοινώνει ότι προκηρύσσει πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για ένα νέο διεθνές διδακτορικό πρόγραμμα, από τις 29 Απριλίου έως τις 24 Ιουνίου 2016. Με τίτλο DOC2AMU, το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται στο πλαίσιο των δράσεων Marie-Skłodowska-Curie COFUND του προγράμματος H2020 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθώς και από το Περιφερειακό Συμβούλιο Provence-Alpes-Côte d’Azur, με συνεισφορά του Οργανισμού  A*MIDEX.

Το πρόγραμμα θα παρέχει χρηματοδότηση για 30 θέσεις για διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο Aix-Marseille (AMU), με σύμβαση διάρκειας 3 ετών η καθεμία, κατά την διάρκεια των 5 ετών του προγράμματος. Βασίζεται στις αρχές της διεπιστημονικότητας, της διατομεακότητας και του διεθνούς προσανατολισμού («31»).

Το πρόγραμμα εστιάζει σε 6 επιλεγμένους διεπιστημονικούς και διατομεακούς ερευνητικούς άξονες: Απεικόνιση, Νάνο-υγεία, «Big data», Δίκτυα, Κλιματική Αλλαγή και Παγκοσμιοποίηση.

Η πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων απευθύνεται σε όλους τους μέλλοντες υποψήφιους διδάκτορες, με την προϋπόθεση να μην έχουν ζήσει στην Γαλλία για πάνω από 12 μήνες, τα 3 τελευταία χρόνια.

Το πρόγραμμα DOC2AMU είναι μια δράση του Collège doctoral του AMU, που βασίζεται σε μια συνεργασία με 15 οργανισμούς-εταίρους (Περιφερειακό Συμβούλιο PACA, A*MIDEX, 9 πόλοι ανταγωνιστικότητας της Περιφέρειας PACA, SATT, IMéRA, CROUS, Protisvalor Méditerranée).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;