Game of Thrones: 6 στοιχεία που πρόδιδαν το μυστικό της Μελισάνδρης!
Συγκεντρώσαμε τα στοιχεία που πρόδιδαν το μυστικό της Μελισάνδης, ήταν μπροστά στα μάτια μας αλλά δε τα είχαμε προσέξει ποτέ!

 

Got-S6-B

Ο,τι δεν είχες παρατηρήσει για την Μελισάνδη και ήταν μπροστά στα μάτια σου!

-ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS-

Συγκεντρώσαμε τα στοιχεία που πρόδιδαν το μυστικό της Μελισάνδης, ήταν μπροστά στα μάτια μας αλλά δε  τα είχαμε προσέξει ποτέ! 

1. Η Carice van Houten σε συνέντευξη της, πριν το HBO απαγορεύσει στους ηθοποιούς να αποκαλύπτουν στοιχεία για τους χαρακτήρες τους, είχε δηλώσει ότι δε γνωρίζει πόσο χρονών είναι η Μελισάνδρη, πρέπει -είχε πει- να είναι πάνω από 100.

2. Σε συνέντευξη, που είχε δώσει το 2013, ο Oliver Ford Davies,  που υποδυόταν τον μέιστερ Cressen είχε αποκαλύψει στους δημοσιογράφους ότι η Μελισάνδη είναι περισσότερο από 400 ετών, εξηγώντας πως “αυτός ήταν και ο λόγος που κατάφερε να επιβιώσει από το δηλητήριο στη 2η σεζόν”.

3.Στην 4η σεζόν βλέπουμε τη Μελισάνδρη να κάνει μπάνιο μπροστά στην σύζυγο του Στάνις και να της λέει για το γυμνό σώμα της, ότι “Είναι μόνο σάρκα”. Σε αυτή τη σκηνή δεν φοράει το κολιέ της, το οποίο φαίνεται να αποτελεί και την πηγή της δύναμής της, με τις θεωρίες να τη θέλουν να αποκαλύπτει τον πραγματικό της εαυτό στην Selyse. Το πρόσωπο της Selyse είναι τρομοκρατημένο, οπότε πιθανότατα δεν είναι η πρώτη φορά που “είδαμε” τον άλλο εαυτό της.

5-things-you-might-have-missed-on-the-game-of-thrones-season-6-premiere-949438

4. Στο βιβλίο “Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου”, η Μελισάνδρη διηγείται τα γεγονότα από τη δική της σκοπιά. Για μια και μοναδική φορά, αποκαλύπτει πως “Η Μελισάνδρη είχε ασκήσει την τέχνη της για αναρίθμητα χρόνια και είχε πληρώσει το τίμημα.”

5.Επίσης αναφέρει ότι: “Η ιέρεια κοιμάται μόνο μία ώρα την νύχτα (και προσπαθεί να αποκόψει τον ύπνο εντελώς) και δεν τρώει, λέγοντας, πως ο ‘R’hllor της παρέχει όλη την τροφή που χρειάζεται”, αφήνοντας υπαινιγμούς ότι πιθανότατα είναι αθάνατη.

6. Η Μελισάνδρη στο βιβλίο εμφανίζεται σαν σκλάβα , που είχε πωληθεί σαν ιδιοκτησία του “Lot Seven”, πράγμα που σημαίνει ότι θα έπρεπε να είχε κάποιο σημάδι στο πρόσωπό της, το οποίο όμως δεν βλέπουμε σε καμία από τις δυο εκδοχές της. Το πιο πιθανό είναι να έχει καταφέρει να το διαγράψει χάρη στις δυνάμεις της.

mel3

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε εάν η Μελισάνδρη θα κάνει το θαύμα της και θα επαναφέρει στη ζωή τον Τζον Σνόου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
6'
29 - 23
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;